Rabiasya04 Kızım 7 buçuk aylık nezle olmuş salya sümük karıştı keyfi de yok vicks sür dediler bebek vicksi ayrı mı oluyo yoksa kendimize kullandığımdan olur mu bide nerelerine sürmem lazım Allah rızası için biseyler yazın nolur perişan oldum 😔
Alinacskn Rabiasya04 Bebeklerde yüz bölgesine ve burun deliklerine Vicks kullanımı çok tehlikelidir ve uygun değildir. Fakat bebeklerin ayağına vicks sürmek herhangi bir sakınca doğurmamaktadır. Aynı şekilde 2-5 yaş arası bebeklerin sırt ve göğsüne vicks sürülebiliyor.
Mom4565 Rabiasya04 cok gecmis olsun bebekler icin ayri oluyor gogsune hafif surun bide bolca papatya cayi icirin
ezgizehra Rabiasya04 vics icin cok erken yan etkisi de olabiliyorum yarin bi doktora gidin bulundugunuz odayi nemlendirip burnunu temizleyip acik tutmaya çalışın nane ihlamur papatya cayi biraz verebilirisniz ek gida aliyodur sonucta cok huysuz ise bi agri kesici surup icirin geceyi rahat gecirsin
Sanemyigit123 Rabiasya04 burnu tıkalıysa serum fizyolojik ya da banyo sonrasını burun çekme aparatları var onunla çekin soğan karanfil yapıp koyabilirsin başına öksürük varsa zeytinyağı sarımsak ezin ayağına sürün
Miniminimini Rabiasya04 bizim doktor bebek viski yazdı aldik ama yastığa ve kıyafetine sür demişti burnu acilsin
Sanemyigit123 Rabiasya04 yarın eşinize söyleyin peditus alsın gelsin bir de size benim kızım da geçen hastaydı iyi geldi zararsız bişey araştırabilirsin tabi çok ağırsa durumu doktora götürün geçmiş olsun
Sanemyigit123 Rabiasya04 o zaman burnunu temizlemezseniz rahat uyuyamaz en azından banyo yaptırın biraz ılıktan daha sıcak olsun buharı iyi gelir burnu açılır saçlarını falan da kurutun uyurken
yigitpasaninannesi_35 Rabiasya04 öneriyorlar fln ama bende çaresiz kalınca kullandım bebeğim 3 aylık 1 aylıkken hasta olmuştu az az ayaklarinin altına sürdüm iyice ovdum.masaj yaptım çok azda karnına sürüyordum ve bunu 2 güne bir yaparım bişey olmadı insallahda olmaz
Rabiasya04 yigitpasaninannesi_35 biraz hafifletti mi bende mecburum ilçede oturuyorum küçük bi yer eczane yok mecbur az da olsa surecem o da yakar ağlar şimdi 😔
Miniminimini Rabiasya04 kıyafetine sürün hem kokuyu alsin bir de yemesin dikkat edin dikkatli yere sürun