Eminesu İyi akşamlar canım anneler❤️ kullandığınız ve memnun kaldığınız uyku tulumlarını paylaşır mısınız?
Aselinannesi0655 Eminesu yoyko bizim 2 tog alttan sıfır koş çıtçıtlı giydiriyorum. Evimiz 20-24 derecede fırın gibi vücudu ben çom memnunum
edizsmom Eminesu daha önce LC Waikiki kullandım memnunum ama biraz kalın geldi şimdi owli 0-36 ay olan uyku tulumları bu kullanmaya baslicam onu çok öven duydum çokta kullanışlı bir tulum
birfincantuzruhu Eminesu su dönem merkezi sistem oldgu için hala aktif yanmıyor maalesef kaloriferler 20 21 derece civarı oluyor 2.5 tog
Keremikoo Eminesu ebebekten hellobaby nin 1.5 tog uyku tulumunu aldim. Ev sicakligi 23 25 derece arasinda terletmiyor usutmuyor ideal.
Medusafer Eminesu woolnat tek katlı kolsuz uyku tulumu kullanıyorum çok memnunum evimiz gece 21 derece hiç usumuyor ve terlemiyor
gizemito Eminesu Kidzee uyku tulumu kullanıyorum. Yedekli olsun diye 3 tane uzun kollu, 1 tane kısa kollu, bir tanede yazlık olanından aldım 😬🤭 Çok çok çok memnunum. 1,5 tog