Defnem_ 48 günlük bebeğim fön makinesiyle uyuyo oda bazen işe yaramıyo yarım saat uyuyo gene uyanıyo 2 saat uyumasına razıyım ne zaman düzelir Allah aşkına yardım edin 😢😢
Mavibebegim Defnem_ azıcık daha sabredin hepsi geçicek bebeğiniz dış dünyaya alışmaya çalışıyor bizde öyleyiz şu an 70 günlük olduk zamanla herşey yoluna giriyor .. sabır gerekiyor sadece
mrshavva Defnem_ canım beyaz gürültüyü dene istersen benim kızım 4 ay 26 günlük hala çok zorlandığımda onu açıyorum işe yarıyor
Maryyy Defnem_ gazimi var yada agrisi? Bi sıkıntısı yoksa uyur aslinda. Benim kizimda oyleydi bi turlu derin uykuya gecemiyodu gaz ilacina baslayinca uyumaya basladi geceleri 4 saat uyuyo 2 aylik.
Mavibebegim Defnem_ düzeldi geceleri düzene girdi uykumuz neredeyse .. gerçekten zamanla oturuyor herşey inanın buna ☺️ Hatta bir süre sonra siz uyandırmak isticeksiniz özlemekten
Defnem_ Maryyy bende gaz ilacı kullanıyorum bitanesi işe yaramadı diye başka aldım buda yaramadı galiba öyle katılarak ağlamıyo ama hep mız mız uyumuyo hemen uyanıyo
Zeynepmiray_ Maryyy biz de biogaia kullanıyorduk yanına sab simplex yazdi doktor uykusuzluk yapıyor diye de bir kaç yerde yorum okudum faydalı geldi mi size
Maryyy Zeynepmiray_ sab cok etki etti bioagiayi kaka duzeni icin basladik fakat o pek bi ise yaramadi 3 gunde bir zorla yapiyo. Gerci ben yanlis kullandim galiba burda arkadaslar her gun ayni saatte verilmeli yazmis. Doktor boyle bi uyari yapmadi. Biogaiyi bilmem ama sab simplex kesinlikle kurtarici
Zeynepmiray_ Maryyy o zmn bugün alayim çünkü kaka sayımız her gün bir defa idi iki günde bir e düştü uyurken gaz çıkartacak diye elleri yüzüne gidip şekilden şekile giriyor yavrum çıkıyor ama uykusu bölünüyor
Aylnemir Defnem_ sabret canm 3. Aydan sonra düzene giriyor 3 ay 23 günlügüz aksam 10 da bı uyutuyorm sabah 6ya kadar uyuyor ılk zamanlarda bızde oyleydık gece 4 kez uyanıyodu
Maryyy Zeynepmiray_ sab kabiz yapiyo diyolar canim. Onuda tam kestiremedim. Bi doktor evet diger doktor hayir dedi. Benim minikte 3 gunde 1 yapiyo oda masajla yardimla
Perikizim Youtube ta sss sesi diye bir muzik var beyaz ses uzerine sss eklenmis benim bebis uyumayi pek sevmiyor onunla 10. Dkda uyutabiliyorum