2042 Arhan-23 formül mama veriyorum zaten dört buçuk aylık kaşık mamaya başladım, beş aylıkken tadimlara başlayacağım. Bebeğim de istekli fazlası ile kaşık görünce tepki vermeye baslafi
Kuzeyin_annesii Arhan-23 ben 4 ay 10 günlükken kaşık mama verdim doktorum pek önermedi fakat formül mama verdiğimde de çok kusuyordu. 5.aya kadar 2 günde bir kaşık mama verdim. 5 ayda da yoğurt, sebze ve meyve tadımlarına başladım
Irmakprensesinannesi Arhan-23 bizim doktorumuz tadımlık başlayabilirsiniz dedi ama tamamen öğün deil 3 gün kuralı ile tadımlık sadece sadece bal balık süt tropikal meyveler yasak 1 çay kaşığı ile yogurt çorbalar meyve purelerinden tattircaksin dedi ama yine meme ve mamaya devam
Arhan-23 Gulistan_- bende Tattırıyorum ama garip tepkiler aldım bilemedim herkesin her konuda fikri var kafam karıstı benimde
Arhan-23 2042 2042 bizde formül mama veriyoruz yavas yavas tatdırmak istedim Herkes ayy cok erken yapma cocuguna bunu falan gibi tepkiler verdi kafam karıstı yemiyor zaten tadına baktırıyorum
2042 Arhan-23 ben iki gündür veriyorum sevdi tadını manada an şeylerde ondan farksız değil zaten diye düşünüyorum bana da dediler zaten çok vermiyorum az az alıştırma gibi düşündüm tadimlara beşinci ayda geçmeyi düşünüyorum çünkü
Gulistan_- Arhan-23 Ben yurtdisinda yasiyorum burda 4 te yavas yavas tadina baksin diyorlar sadece tadimlik tabi bende mama verdigim icin erken basladim simdi 6 aylik bi cok seyi veriyorum artik baslarda kabizlik sorunu oluyor tabi ama 6 ayda olsa olacak kabizlik
Irmakprensesinannesi Arhan-23 hatta bugün kontrolumuz vardı bugün söyledi sadece tadımlık 1 çay kaşığı 3 gün kuralı ve tarhana yla baslnmasını onerdi 4 ay 2 günlük kızım
Neslihanbew Arhan-23 valla bugün doktora gittim ve doktorum sadece mama aldığı için 4 ayda başlayabilirsin ama tadım şeklinde 1 hafta yoğurt 1 hafta kabak 1 hafta patates vs diye her tadım uzun sürsün 4 aylık oldupubiçin yavaş dedi
ikizlerinannesi2985 Arhan-23 doktorunuz demiyor da kendi kafanıza göre başlayayım diyorsanız, evet cok erken