Zeynep_Alin29 Kızımla ilk defa uçağa binicez biraz tedirginim 7 aylık önerileriniz neler acaba dikkat etmem gereken durumlar neler
tineanigra Zeynep_Alin29 kalkış ve iniş esnasında beslerseniz kulak tıkanmasının önüne geçersiniz daha rahat olur yolculuk
seymabykn Zeynep_Alin29 Uyutursun, mamasını yedirirsin yada emzik emiyorsa iniş ve kalkış sırasında emzik verirsin 😊
Zeynep_Alin29 tineanigra tineanigra Diğer süreçte birseybolmaz degilmi kulağına biraz tedirginim teşekkür ederim 😊
tineanigra Zeynep_Alin29 kalkış ve inişte basınç değişimi olduğu için sıkıntı oluyor gerisi normal. 4 aylıktı ikizlerim kalkışta besledik inişe de hazırlamıştım mama ama uyanmadılar bile uçağın sesinden sanırım bütün yol boyunca uyudular ki benim bebeklerimin gündüz uykuları yok gibi bişi
Zeynep_Alin29 tineanigra Benim kızında gündüz uykusu pek yok bende sabah almak zorunda kaldım bileti inşallah bizimkide uyur 😊
Zeynep_Alin29 seymabykn Evet emzik emiyor onu düşünüyorum bende inşallah kimseyi rahatsız etmeden güzel bir yolculuk yaparız teşekkür ederim 😊