Civciv21 Ne yapsam hep 30.dakikada uyanıyor. Bazen ağlayarak bazen mutlu bir şekilde. Ağlaması da öyle böyle değil bağırarak. Meme almıyor kucağıma alık a da ağlamaya devam edip sonra uyanıyor. Ne yapayım nasıl bir yol izleyeyim yardımcı olun
ikizminikler Civciv21 11 aylık oldular hala öyleler ben bi ara başlarında dikilip tekrar uyutuyordum ama artık o da yormuştu beni şimdi alıştım yarım saat uyuyup uyanıyorlar
meyra28 Civciv21 eğer hep 30.dakikada uyaniyosa siz 20 veya 25.dakikada bebeginizi hafif durterek uyku dongusunu kirmaniz gerekiyor sanirim
NesX Civciv21 benimki de 5 buçuk aylık aynı durumdayım ve uykusunu alamayıncaçok huysuz oluyor napıcağımı şaşırdım
Kahraman4545 Aynı benimde yarım saatte uyaniyo bide geç uyuyo uyuttugum sure kadar uyumuyo gündüz sizin kaç aylık
Civciv21 Kahraman4545 gaz mı yoksa uykusu var ama uyuyamadığı için sinirleniyor mu? Zaten aldığımız yatakta birkaç gün yaptırabildik hala hamak beşikte
Civciv21 ikizminikler bende öyle yapıyorum gerçekten çok yorucu oluyor eğer başında durmazsam kaçırıyorum
Mine_45 Civciv21 8 buçuk aylıktan bildiriyorum benimkide 40 dk uyurdu hep tekrar uykuya döndürüyordum….bende 20 dk dürt olayı işe yaramadı şuan bazen uzun uyuyor bazen yine 40 dk kalkıyor
Mine_45 Kahraman4545 gecede iyi uyuyordu ama 8.ay atağı çok kötü yarım saat 40 dk en fazla 1 saat uyudu 15 gün boyunca pış pat yöntemiyle uyutuyordum yarım saatte olsa pış pış diye diye döndürdüm ben mümkün olduğunca
Elifinannesiii-11 Civciv21 kaç aylık ? Benim bebeğim de altı aylık olana kadar 40. Dk da uyanırdı. Sonra ben uyandığında hiç konuşmadan sallamaya ya da meme verdim uyku süresi uzadı
meyra28 Kahraman4545 bebeğim her uykusundan 30.dakikada uyaniyodu ben 25.dakikada hafif durttum bir kac sefer ve uzadi uyku suresi. Bebegini uykusu acilacak kadar durtmeyin bi hafif kipirdansin yeterli. Denemekten bi sey kaybedilmez ☺️🤷