Nesli06 Kızlar merhaba herşeye zam geldiği gibi damacana sularada malesef zam gelmiş.. Javsu kullanıyoruz 19 lt 14 buçuktu 17 buçuk olmuş 🙄 varmı önerebileceğiniz hem uygun hem tadı güzel
Sherlock1180 Nesli06 arıtma taktik aşırı iyi öneririm kendi kendini ödüyor zaten zamanla biz Lg’nın aritmasini aldık karbon filtre 8/10 ay arasında değişim gerektiriyir sadece
Serapo Nesli06 biz ayda 200 suya verince arıtıcı aldık kurtulduk….tezgâh üstü sürahi topi ariticilar da güzel
Bebegim_28 Nesli06 bence varsa imkanınız arıtma.. İlk evlendik damacana su kullanıyoruz eşim dedi ki biz Buna yetişemeyiz, 1 yılda arıtma parası çıkar zaten😊 arıtma aldık bizde
kenankaan Nesli06 ben de damacana fiyatlarına tahammül edemeyince aynı şekilde diğer arkadaşların yaptığı gibi arıtma taktırdım. Tadı da gayet iyi, niye bu kadar zaman taktırmadım diye de hayıflandım hatta
Caglarass Nesli06 Kirazlı deneyebilirsiniz. 19 litresi 10.5 lira şuan, diğer sular çeşme suyu gibi geliyo ondan sonra 😂
Nesli06 kenankaan şimdi baktım 1000 TL den assagı yok. Zaten toplasan bizde okadar ödüyoruz ama parça parça olduğu için göze batmıyor. Bianda bu parayı verince batar 😂
kenankaan Nesli06 orası öyle ama toplamda aynı maliyete geliyor, sonra da sadece kullandığın su parasından gidiyor. Uzun süreli yatırım gibi bişey . Taksit imkanı var. Bi sürü şeye para veriliyor, ayrıca damacana sular da artık sağlıklı değil