Busraata Neden olur bu 1hafta önce bogaz enfeksiyonu ve kulak iltihabı vardi atlatti ilaçlar ignelerle bugünde bu çıktı birden ateş meydana çıktı başka birşeyi yok sadece ateş.bebekleri viral enfeksiyon olan var mi nedir bu neyden olur.Doktor ilaç verdi 3güne hastalığı belli edecek tam olarak dedi ve ben anlayamıyorum hiç birşey yok sadece ateş 😓Çok üzgünüm çoook
3_bebeli_ana Busraata bilgim yok üstte kalsın canım..çok geçmiş olsun benim oğlum da okuldan getiriyor hastalığı 3 ay da 20 kere olduk bizde en son cumart4esi 3 cocuk ben doktora acile gittik ilaç verdi bir sürü geçmiyor her seferinde daha beter tekrar ediyor 3 aylik kizim oksuruyor emmiyor doğru düzgün çocuklar çok etkileniyor 😔
EnesEymen Busraata yemesi içmesi nasıl çocuğunuzun benim oğlumda da sürekli tekrarlayan ateş boğaz enfeksiyonu orta kulak iltihabı var ama sebebini hala anlayamadık 3 yaşına girecek hala sürekli var bebeklginden beri ayrıca çok hiperaktif ve çok az yemek yer ve çok seçici .kan değerleri ve vitaminleri düşük sınırdan biraz yüksek yani bilmiyoruz Allah yardimciniz olsun canım ya çok zor
kucukcivcivimm Busraata 2 aydır bir düzelemedi anlamadım ben hiçbirşey valla ateşten ateşe enfeksiyondan enfeksiyone koşuyoruz. Zaten yemek yemeyi sevmezdi hiç yemez oldu.
Busraata Lütfen biri yardımcı olabilirmi geçende hastalikla ilgili post açtim cevap gelmedi, dikkat etmem gereken şeyler nedir oysaki sağlığına,giyimine,terlemesine ve temizligine çok dikkat ederim eksik oldugum şeyler nedir acaba 🤔
Elfydr Cok geçmiş olsun. Biraz önce geldik acilden. Benim kızlar da hasta. Biri büyük okuldan getiriyor 😔 bizde daha 1 hafta önce iyilesmistik.
Busraata Elfydr teşekkürler nasıl atlattiniz bizimkine nerden bulaşıyor bilmiyorum ki hasta kimseyle de görüşmüyoruz çok da dikkat ediyorum 😕
Busraata 3_bebeli_ana Allah razı olsun çok teşekkür ederim canım, öksürük grip hiç birşey yok sadece ateş var
Elfydr Busraata yani atlatmistik ne güzel tekrarladı. Maleaef ki antibiyotik kullandık. Burun spreyi geçmişti. Umca kullanıyorum bu arada bağışıklık için. Bol Bol limonlu ballı.ihlamur ıciriyorum. Ama benim kızımın biri 10 yasinda biri 16 aylik. Bunu belirteyim .
Annecik3 Busraata Benim bebeğim alerjik bebek, doktor alerjiden viral enf olabilir demişti Ondan da oluyomuş malesef Bebeğinizin bir besine alerjisi olabilir Çok geçmiş olsun
3_bebeli_ana Busraata oğlumda ilk ateş yaptı daha sonra öksürük grip oldu canım inşallah si,de olmaz çok çok geçmiş olsun şimdi nasıl bebeğin
Busraata EnesEymen yemesi içmesi sıfır yemiyor 6aydir sadece pankek, mücver kizartma ve mama baska hiç birşey agzina sürmüyor.Önceleri çorba felan yerdi artik 3aydir o da yok vitamin ilaci içiriyorum ama ne fayda vücut dirençsiz kaliyor.Beslenme uzmani önerdi doktor o da şubatta randevu açiyormuş birde onu goturcem insallah.15aylik 2.kez yüksek ateş çıktı.vitamin degerleri iyiydi şu hastalik çikana kadar .. vücudu dirençsiz kalmış birşey yemediği için demişti doktor ve ben gerçekten sürekli eline birşey veren yesinde nasıl yerse yesin diyen biriyim gerçekten çok zorlanıyorum sırf o yüzden sevdiği kişilerin yanina götürüyorum belki onlarin elinden bir lokma yer diye ama nafile 😓
EnesEymen Busraata ya bizede çok ilaç Vs verdiler ama içmiyor resmen boğazına siringayla bırakıyorum bişey yemediği icinde verdigim gibi kusuyor bir senedir hep aynu kiloda kaç doktora götürdük bide hep kabız zaten hasta olunca atesleniyo çok safra atıyor say say bitiremem çok dertliyim burada bekliyeyim belki biri banada yol gösterir 😔
EnesEymen Busraata Yemeyem çocuğun hali çok zor seni çok iyi anliyorum sana yardımcı olmak isterim ama inan kelin ilacı olsa başına surerdi
Busraata EnesEymen çok geçmiş olsun çook sonumuz ne olacak acaba Rabbim beterinden korusun evlatlarımızı.şuan mama içtiği için bi nebze karni doyuyor.Çocuk gastereonteroloji beslenme uzmanı önermişti doktorumuz eğer yaşadığın sehirde varsa bence bi araştır götür derim.Ben randevu bekliyorum insallah bi bulursam götüreceğim.
EnesEymen Busraata ben İstanbul avrupa yakasindayim o bölüme de götürdüm ama işin açıkçası ilgili doğru düzgün doktora denk gelmedim hala
Busraata EnesEymen gerçekten zormuş tek sıkıntımız bu yemek yememesi ve o yüzden vücudu dirençsiz kalması 😕
EnesEymen Busraata Aynen öyle çoğu yemeklerin ne tadini ne adını bilir sırf yesin diye ne sofra adabi ogretebildim çocuğa ne de başka bişey yani yemekleri beraber yapiyiruz belki tadını merak eder ama resmen yemekten kaçıyor böyle
Busraata EnesEymen burda 1tane var şaka gibi ve devlette özel olsa direk götüreceğim ne yapiyorlar ki
EnesEymen Busraata Sen neredesin ki özel de o bölüm yok sanirim en azından benim evimin yakınındaki ozellerde