Aalime TheBaby bence pur dikkat kulak verip dinlenilmesi iyidir tabi ama dinlenmiyorsada bakara acikken bi ezan okunurken nasil bi ceki duzen veriliyorsa hal hareket oturma vs sure acikkende en azindan tam dinlenmiyorsa bile boyle olmali diye dusunuyorum 🤷🏻♀️
dinle_beni_bi TheBaby hepsini dinlemek zor olabilir. Çünkü gün içinde işlerimiz oluyo. Onları yaparken evde açsak uygun olur bence. Oturup dinlemek tabi ki daha güzel olur. Ama mümkün değilse sadece açmak da etki eder bence
FatmaKrbkl TheBaby Kur’an okumak sünnet, okunan yerde dinlemek farz diye duymuştum kaynağı nedir bilmiyorum yalnız, ben evde iş yaparken dinleyemiyorum o yüzden de tercih etmem o şekilde ama iyice araştırmak lazım ☺️
MelekSubasi TheBaby Isin varken çalabilir ben indirdim 1 saat 12 dk sürüyor. Amac metafizik varliklari kotu enerjiyi uzaklaştırmak veya yok etmek. Ben yemek yaparken ev isi yaparken aciyorum.
TheBaby ikircikli_kircicegim Peki başımız açık dinleyebiliyor muyuz ? ya da abdestsiz ? MelekSubasi Mother_54 FatmaKrbkl
Mother_54 TheBaby kuran okumak sünnet dinlemek farzdır kulağınız orda olsun ama işinizi yapabilirsiniz
ikircikli_kircicegim TheBaby aşağı yukarı iki ikibucuk saat sürer tamamı surenin. Oturup dinlemeye kalksan işinden gücünden vakit kalmaz. Şöyle yapabilirsin biraz kısık sesle açıp bırakabilirsin isini gücünü yaparken. Çünkü duyduğunda dinlemen lazım. Konuşmaman lazım. Kuran okunurken davranışlarına da dikkat etmen lazım. Melekler gelecek Kuran okunan yere dua edecekler evin de huzur olacak. Kuran nuru olacak. Sen de dinlersen en güzel şekilde istifade edersin tabi. O yüzden dinleyemiceksen duymayacak kadar bir seste olsun bir odada.
MelekSubasi TheBaby Ben soyle diyeyim bizzat hoca bana uyurken sürekli kurani kerim dinle demisti ama abdestli dinlense daha iyi olur ama mesela regl iken andestli olmuyoruz ama abdest alınsa daha iyi olur. Bir de su var eğer yuksek sesle dinlene bilirmis yukariya yazmıştım amac kotu varlıkları uzaklastirmak bunlari 2 tane rukyeci hocadan duydum senin isin varsa evin icinde okunsun dedi isin yoksa oturup abdestli dinlesen daha makbul olur dediler.
Mother_54 TheBaby abdestsiz kuran okunabilir dinlenebilirde ama abdestsiz kurana el vurulmaz başınız açık dinlemesemiz daha iyi olur 🙂
MelekSubasi TheBaby Herhangi bi cihazdan dinlenecegi icin yok ama eger yaninda biri okursa evet kapanmak zorunlu.
Krtlmy TheBaby yanında biri sesli kuran okuyosa işini bırakıp dinlemek farz.. Ama kayıttan açarsanız intenetten dinlemek uygundur ama bende evde çoğu zaman özellikle evde hafifte olsa kasvet huzursuzluk varsa tv den açarım bırkaırım. İşim varsa gider işimi hallederim dedikleri gibi evde bakara suresi açılırsa evin ruh hali değişiyo bence dinlesek iyi olur ama işin varsa onu halledebilirsin ben bazen çocğum uyurken huzursuz olursa açar başında dinletirim
TheBaby MelekSubasi Şükür açtım bebeğim uyurken başına bıraktım. İşlerimi hallettim abdestimi aldım başımıda kapattım son 20 dakikasınıda dinledim. Gerçekten mucizevi bişey. Bugüne kadar neden aklıma gelmemiş üzüldüm. Evin atmosferi değişti. İçimde acayip huzurlu. Bebeğimde mışıl mışıl uyuyor. Çok şükür🌹 Mother_54 MelekSubasi Krtlmy Sağolun hepinizi etiketleyemedim. Uygulamada çıkmadı çünkü. Çok sağolun kızlar.