Z44 Ya Allah aşkınıza sizin bebek neler yiyor gün içinde nasıl yediriyorsunuz nolur yazın ya lütfeenn 😪 nasil oyaliyorusnuz bide ne tür ouuncaklar oynuyor
Betim Z44 bu ara yemiyor niye öyle anlamıyorum 15,5 aylık. Logolarıyla oynamayı seviyor onun dışında kuyruğum lavaboya gidemiyorum kapıları açmayı öğrenmiş rahat vermiyor , bunalmış durumdayım ben de
2cocukannesikizimveoglum Z44 sabahlari yulaf ezmesi,Sora omlet, uyudu kalkti kofteli corba veya tavuklu,sora meyve,yogurt falan ,uyuru kalkti patates kizartirim,corbasini icer,yine meyve veririm,Ytmadan once Sutte irmik pisirirm
Canparcam_ Z44 Ölü taklidi yapmama az kaldı 🤧 Dışarı çıkartıyorum yolda emeklemeye çalışıyor, markete giriyorum reyonlarda ne bulursa yerlere atıyor evde petek ustlerinde geziyor camlara kilit aldık ama yine de tedirgin oluyorum 🙄 Ayaga kalktigim an kucak diye ağlıyor yeme içmesi de yok bezdummmmm 🙋
Busraata Z44 küpler ve üst üste dizilen tüm oyuncaklarla oynuyor,mutfak plastik kapları heryerde zaten ,saklambaç oynuyoruz en çok balkon kapısını açıyor sürekli balkona çıkmak istiyor kapının önünde oturuyorum hep yıldımm😕.Yemek yemiyor bacım ya o konuda birsey diyemeyeceğim 15aylik
Z44 Betim aynen öyle bende lego bile oynamıyor oyuncak oynasın bsieylwr öğrensin istiyorum ama yok. Hadi onu geçtim birde çok istahsiz
Eymenebrar Betim tek bizde var sanıyordum 15,5 aylık bizimde giç bişey yemiyor yarın doktora götürcem kaç gündür aç zaten iştahlı bir bebek değildi ama bu ara hiç bişey yemiyor
2cocukannesikizimveoglum Z44 emiyordu kesdim 1aydir hamileyim 7aylik kizim 17aylik makarna veriyorum ,corbalari tel sehriyeli kirik princli yapiyrm