arzumkaya Kizlar ek gıda dönemindeyiz kızım ona hazırladığım yemekleri yemiyor fakat biz babasıyla yemek yerken ağzını şapırdatiyor ne yiyorsak o an veriyorum bizim yediğimiz yemeklerden yiyor şaştim kaldım😒
Uykusuzbebe arzumkaya yaptıgınız seyi ilk önce siz yiyin masada iki kaşık olsun birisi sizde birisi onda sizin yemediginiz seyi bebek neden yesin 😂 unutmayın biz onların yol göstericisiyiz sizi taklit edecektir ne yaparsanız onu bilir
mina00 arzumkaya valla bebekler hep oyle 😃 annem hep cocuk agzının tadını bılıyor buyuk yemeklerı ıstıyor dıyo, benımkı 15 aylık. Bıde soyle kı sızın yedıgınızden ona tadımlık verıyosunuz zaten onuda yemek gıbı versenız yemez
Deletedmom_14 arzumkaya ah bi bilsem, ona yaptiklarimi bir iki kasik bazen yiyo sonra kilitliyo agzini asla acmiyo🤷🏻♀️Tatli tuzlu seyleri yemek istiyolar galiba ama tuz da yasak 1 yasina kadar😊
arzumkaya Deletedmom_14 Evet tat istiyor onlar da haksız da sayılmazlar kendi yemekleri ot gibi tatsız tuzsuz😅
mina00 arzumkaya kız 2 tane ne kı bır tabak yap bak yıyormu 😂 benımkıde oyle kedı gıbı ne yersem gelıyo bende verıyorum
Umaybebek arzumkaya kendinize yaptığınız yemeklerin aynısından onada yapın tuz vs olmadan ya da nasıl yapıyorsanız birde kendisinin yemesine müsaade ederseniz bir süre sonra yemek yemeyi sevecektir.