Bitikmomi Flamingom https://www.e-bebek.com/chicco-isi-yalitimli-sport-bardak-pipetli-14-ay-erkek-p-chi-6991200050/ biz bunu kullanıyoruz. 1 yıl olacak hiç akıtma koku vs yaşamadık
Bitikmomi Flamingom evet şans işi galiba ben daha önce avent aldım ve aldığım günden itibaren sürekli akıttı bebedor da aynı şekilde bi bundan memnun kaldım
Flamingom Bitikmomi avente sinir olduyorum daha bugun içip yatagının üstüne yan koymuş çarşafa hepsi akmış
Mommqueen Flamingom yaaa 😅contigo markasnın pipetli bardaklarıda cok kaliteli akıtmıyor tr de vardır belki bi bakın istersenz ona da
Flamingom Mommqueen ya onda ahtapotlu gözüm var ama akıtıyormuş ters cevince birde fiyatlar aldı başını gitti. 150 en düşk o bardak.
Mommqueen Flamingom yok canım bizimki akıtmıyor hiç ama eve fıyatlar malum dolar alsı başını gtti ben 2 sene önce sanırım 7$ a almştım
Balbocegimm Flamingom bebedor sportif pipetli alıştırma bardağı olarak geçiyor. Şu an baktım fiyatı 50 tl olmuş. Ben nuk alıştırma bardağı ile başlamıştım 6 aylıkken ama o yeterli gelmiyor artık bundan çok memnunum denenebilecek bir fiyatı var.
Flamingom Balbocegimm fiyata göre yorumları çok iyi ama ters çevirip sallayınca akıtıyormuş benim kız onunla her seferinde affetmez😂
Balbocegimm Flamingom aa bizimki akıtmadı baya da yerden yere vuruyor ya da akıtıyorsa da ev o kadar almış başını gidiyor ki fark etmiyor olabilirim 😂
Gzd Flamingom e bebekteki 119 liralık olan, çok çok iyii yani benim oğluma dayandı ve 1 damla bile akıtmadı😂 üstünden bi araba geçmediği kaldı taş gibi baya sağlam bi suluk
Flamingom Gzd o hangisi adı sanı nedir bende ebebek den nuk aldım 2 senedir günde en az 3-4 kere düşer kırılmaz ama pipeti isira ısıra kopardı. Kapak kısmı da dönüp kapanmıyor. Sızdırmıyor ama sert pipet arıyorum. Nuk keşke başka modelleri olsa ama yok
Flamingom Gzd şimdi baktım nuby var ama kapak kısmı nasıl kolay kapanıyor mu. Dün dışarı için sigg marka aldım. Eve de arıyorum
Bitikmomi Flamingom valla benimki akıtmıyor dediğim gibi sabaha kadar yatağın içinde pipeti açık duruyor bir damla dökülmüyor. Ama şansına iyi çıkmaz filan sebep olmaya da korktum açıkçası 🙄