Ynianne Kızım 3 ay 5 günlük şimdiye kadar gündüz uykularını 1 hatta bazen 2 saat uyurdu gece de emmek için uyanır emer yatardı. Dünden beri yatıyor yarım saat sonra uyanıyor gece de uykuya dalamıyor normal mi sizde durumlar nasıl
elfsf Ynianne 2 ay 16 günlük kızım , gündüz yarım saat bile uyumuyor kucağımda uyuyor yatağına koyuyorum uyanıyor , hemen uyanmasa bile maksimum on dk sonra uyanıyor , tüm gün 1 ya da 2 uyku (10 dk lık ) , napcam bende bilemiyorum
MyEternalLoveNoyann Ynianne bugün Benimkide aynıydı ya hiç uyumadi uykusuzluktan gözleri kıpkırmızı gözleri ama 5dk uyuyup uyandı hep ağlaya ağlaya büyük ihtimal kakasını yapamadı 5.gunu bugün sanırım ondan oluyor.
Elisaipek Ynianne bizde 3 ay 14 günlüğüz bizimde uyku düzenimiz bozuldu gece sadece emmeye kalkıyodu gündüz de sizin gibi uyurdu bir iki saat bi kaç kere ama şimdi gece zorla uyuyo emmeye kalkınca da zor dalıyo vallla bende çok uyu kalk uyu kalk dengesiz oldum sabaha zor çıkıyom
escmrk Ynianne atak olabilir 3 gündür kızımında gündüz uykuları bozuldu 1 saat bile uyumuyor gün boyunca uykusuz olduğu için huysuz
Ilaydacimen0325- elfsf bizde iki aylık olduk bugün aynı sorun bizdede var gündüz toplam bir saat falan anca uyuyor ve sürekli huzursuz uykusuz olduğu için delirmek üzereyim ne yapacağımı şaşırdım
Ynianne Bizimki de sanırım karnı ağrıyor o uyandırıyor karnını ovuyorum guuurr diye ses geliyor. Çünkü emerken uyurken karnı çekiyor falan ama gaz da değil bu. Biraz ishal heralde o yüzden
E-a-35 Ynianne bizde de durum aynı gündüzler i bir saatte bir yarım saatlik uykuya dalıyor uyanıyor sürekli uyumak istiyor bütün gün salla uyut yarım saat sonra kalksın kesintisiz uyumuyor eskisi gibi artık birde uyuturken aglaması tutuyor sizinde öyle mi agalyarak mı dalıyor uykulara