Winnithepooh AfraZ vallahi burda her gün bi hastalık öğreniyorum ne okusam acaba bebegimde var mı diye sorgulamaya başlıyorum bu dis eti kisti nedir Allah korusun yani bilmiyorum ama bilen varsa bizleri aydinlatir inş.
moommm AfraZ beyaz sert bişeyden bahsedyorsunjz galiba benm kızımdada vardı dişi cıkmadan önce cıkmıştı snra kendiliğinden gecti bi cocuk doktrunu dinledm ağrı falan yapmıyormuş kendiliğinden geciyor
3_bebeli_ana Winnithepooh yemin ederim aynı ben her gördüğü mu araştırıp knedimde ya da çocuklarda var mı diye bakıyorum kendi kendime panik yapiyorum eşime bile soruyorum çocuğun Bi yerinde birsey çıksa resmi gösteriyorum bu ki diye iyice paranoyak oldum
AfraZ moommm nekdr sürdü cnm gecmesi bizim dis cikacak galiba baya agrisi oluyor öyle agliyor bende korktum kist agri yaparmi slnra birdaha tekrarladimi.
AfraZ Winnithepooh nedeni icin bisey demedi oluyor kendi gecer gecmezse allniyomus galiba ama baya uzuldum yani cocuk zorlaniyor ondan mi yoksa disi ckacak ondan mi bilemedim
Winnithepooh AfraZ gercekten sastim Allah korusun inş cabucak geçer ağrısız şekilde geçti diye inş hemen yazarsınız posta
moommm AfraZ canım bi 15 gün kadar sürdü hatta dş galan ortada yokdu hiçde ağrısı sancısı olmadı o gecti bi 10 gün snra dşimiz cıktı bidahada oluşmadı o kist hiç korkma seninkininde dişi cıkacktr muhtemeln cıkmasa bile gecyr merak etme tekrarlmıyor
AfraZ moommm ay insaallah cok zorluyor huzursuz uykusuz ins bi patlr disi belki rahatlar cok tsk ederim baya üzülmüstüm simdi rahatladim