Kkizilay2 Arkadaşlar hafif ve kullanışlı bi bebek arabası arıyorum Öneriniz var mı, tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Nacya Kkizilay2 ben jokerden tripper compact Bebek arabası aldım çok kullanışlı ve yer kaplamıyor katlandığında küçük boy valiz gibi oluyor çekçeğide var ve uçak kabininede sığıyor
mmbs Kkizilay2 bu foruma kim pratik bebek arabası sorsa hemen yazıyorum. Ben travelden illallah dedim ve kanz check in aldım. Süper hafiif ve kullanışlı. Artı ufacık katlanıp çek çek valiz gibi taşı. Birde kraft cabin var. Oda aynı benzer.
[silindi] mmbs mmbs aynen cabin kullanıyorum ben de çok rahat burda birinin önerisiyle almıştım herkese yazıyorum ben de faydamız dokunsun
Kkizilay2 mmbs kanz o bilmiyorum ama Kraft için kötü yorumlara denk geldim, flex modelini çok beğenmiştim oysa
guzelgulsah Kraft you 👍🏼 İnanılmaz kullanışlı ve hafif bir araç😊şiddetle tavsiye ederimm hemde gayet şık
2018annesi Kkizilay2 bende 1 ay oldu flex alali hergun kullaniyorum.travel olanla disari cikmak cok zordu ama bunla cok rahat ettik bagajdada ufacik yer kapliyo ben sorun yasamadm sadece travelin tekerlekler buyuk oldugu icin her yolada sallanmadan gidiyo bununla micirli yollarda gitmek zor oluyo
Kkizilay2 2018annesi bunu duyduğuma sevindim, flex diğerlerine göre daha şık duruyor o yüzden onu almak istiyordum ama yorumlar kafamı karıştırmıştı ☺️ Teşekkür ederim
2018annesi Kkizilay2 rica ederim bende cok begendim bi cogu kaba bunun disinda pierre cardin yehoo vardi onuda cok begenmistim krafti indirimde yakalayinca bunu aldik :)