Nurcan0605 Merhabalar, Bebegim 5 günlük bugün doktor kontrolünde sarılığı olduğunu öğrendik değeri 15 imis ağlamaktan bi hal oldum, başından geçmiş anneler neler yaptı nasıl geçti acaba öneriniz var mı
demirkof Nurcan0605 15 5 günlük bir bebek için yüksek bir değer doktora götürün fototerapiyle hemen geçiyor
_esraaozturkk_ Nurcan0605 benm oğlumda da olmuştu Cnm öncelikle ben beyaz isik açmıştım gece yatınca da beyaz ışık oğluna dgru gelecek şekilde daha sonra sürekli emzir annesi sen emzirdikce geçecek inşallah eğer uyanmaz ise baş parmağın ile ayak altına bastır uyansın
Hase Nurcan0605 bol bol emzirmelisiniz 2 saatte bir gece alarm kurup uyanın bebeği de uyandırın ve besleyin beslemekle geçecek Kaka yaptıkça atacak
Mucizemm344 Nurcan0605 canım biz hastane bile yatıp çıktık bu konuda güzelce besle bol bol emzir akşamları alarm kur besle
Hase Sarılık olan bebek uyur sürekli beslemek için uyandırın yüzünden başlar ayağa doğru gider renk tonunun sarılığı kontrol edin belden aşağıya inmişse tekrar doktor a götürün lütfen
NinovaLemi Nurcan0605 bol bol emzir, uyusa bile emzir. Korkmana gerek yok emdikce düzelecek. Bizim de 13 e kadar çıkmıştı ağzından çıkarmıyordum memeyi. 8. Günde 10 a düşmüştü. Sonra tekrar sarılık değerine bakma gereği hiç duymadılar. Çok iyi toparladı oğlum. 37 günlük suan memeyle aşk yaşıyor.
edanurseverr Nurcan0605 canım benim kızımda 5 günlükken değeri 15 ti 1 1 buçuk saate bir emzirdim ertesi güne 13e düştü sık sık emzir geçer ama vücudundaki rengi baya bı uzun sürmüştü atması 2 buçuk aylıkken felan anca düzeldi o korkutmasin seni
S2021S Nurcan0605 canım doktorunuz takip edecektir.. Siz 2 saate bir gece, gündüz de en geç 1 saatte bir besleyin inşş.. Geçecektir Allahın izni ile.. Korkulacak birşey değil.. En büyük hastalık böyle olsun keşke.. Sıkmayın canınızı lütfen, sağlıkla büyütün inşş 🌺
Sevmmm Nurcan0605 Merhaba öncelikle sakin olun , 17 fototerapi sınırdır o zaman tedavi görür sık sık besleyin siz uyanmasını beklemeyin zaten uyanmaz. Benim oğlum 20.5 değer ile tedavi gördü düşmüştü . Sonra tekrar yükseldi 😒 ama sonra düştü ve yaklaşık 3 aylık olunca tamamen iyileşti . Anne sütü sarılığı olabilir zamanla geçecektir siz besleyin ve gerekirse mama da verin
Moonlightttt Nurcan0605 geçmiş olsun canım. 14 ve altına fetoterapi vermiyorlar o yüzden bol bol besle . Uyanmaz annesi sen ayak altini gidikla, konuş dokun hep emerken rahatsız et. Uyanmaz üstünu incelt altını aç, ayak altı ni rahatsız et. 18di bizim yatmistik hastanede. Geçecek ama kendini yıpratma lohusasin ya çok daha hassassin