fatosguler41 Selam kızlar 1 yaşındaki kızım sabah beşlere kadar uyumuyodu bugün baybay night damla adı eşim kullanan varmı nasıl etki ettin lütfen bilgi verebilrmisinz ❤️
Ftmvrs13 fatosguler41 valla benim kzıma da bugün aldık yeni verdim bi kaşık bakalım 1 aydın ne gece ne gündüz 1 saat aralıksız uyumuyordu zayıfladı iyice dedim deneyelim eczane de arkadaşım çalışıyor ona sordum o da sabah akşam 1 kaşık verin dedi inşallah iyi gelir
Rikaa fatosguler41 epilepsiyi tetikleyip beyin fonksiyonlarini bozuyormus. Ben bunu soranlara cok yazdim ama uykuyu tercih etti cogu anne. Cocuk noroloji doktoru soyledi. Ben 3 gun kullandim degisik hareketler yapti cocugum. Suanda da devam ediyor. Distoni dedi doktor gozlemleyecegiz dedi hemen birak kullandigin damlayi dedi. Cok uzgunum keske kullanmasaydim.
Turuncukelimeler fatosguler41 kullandk kullanmadgmizfa daha guzel uyuyor.hicbir ise yaramadi bizde.uykusu geliyor ama cok huysuzlasiyor belki uykusu gelsede uyumak istemedginden ama 2 yasindaki kizimda verim alamadim ben
Badelikom1 Rikaa bende 1 kere kullandım resmen çocuğun tavrı değişti daha agresif ve sinirli oldu hemen çöpe attım hem bikere kullanmıştım sadece
fatosguler41 Rikaa bitkisel yazıyo ama kişiye özel bişey olabilir tetiklemiş olablr ben sadece 5 damla kullandm bgun bakalım araştırcam bilginiz için çok teşekkğr ederim
fatosguler41 Badelikom1 uyku yaptığı için uyuyamadığından dolayı ağlamış olabilirr çocuklar uykusz olunca çıldırıyokar kızmdan biliyorum
Rikaa Ftmvrs13 bu damlalarin hepsi ayni dedi. Bay bay night kullanmistim. Bence kullanmayin siz bilirsiniz. Uyumuyorsa altinda baska bir sebep vardir.
Rikaa Leman01 bazi cocuk doktorlari kullanabilirsiniz diyor. Daha cok cocuk norolojisi doktorlari bu damlalar konusunda arastirma yapiyor. Doktora danismanizi tavsiye ederim sonradan pisman olmaktansa. Tamamen bitkisel yazsa da cogu bitkisel sey zaten bebeklere zarar veriyormus beyin fonksiyonlarinin isleyisine. Mesela bitki caylari ve bitkilerden elde edilen sivi ekstreler.
Ask35tego Çocuk nöroloji Dr evet tavsiye etmiyor, uyku düzeni oluşturun ve çok gerekirse melatonin tedavi amaçlı düzen oturana kadar sadece 15 gün yazan bir içeriğini bende gördüm. Uzun süreli kullanıma uygun değil.
Rikaa fatosguler41 kisiye ozel degil aslinda, genel kani bu yonde. Ali fuat serpen var cocuk doktoru cogunlukla soru kabul ediyor o da onermiyor mesela, beyin hasarlari biraktigini soyluyor. Rica ederim insallah dogru bilgiye ulasirsiniz🌼