Sinem0 Kızlar bebeğim 3 aylik oldu bugün bebek arabası kullanmayı hiç sevmiyorum cidden yaşadığım yere gore gidip gelmesi çok zor kangiriya karar verdim ama sağlık açısından bilmiyorum sıkıntı olur mu
Mom4565 Sinem0 yeni dogan kankurulari var doktorum tavsiye etti cok rahat https://imgyukle.com/i/kFrAT0 bakin boyle aparatlari cikiyor ilerleyen zanlarda kucak oluyor alt oturak kismi bebekler icin popolarina gore tasarlanmis
sedaozan Sinem0 Kalça çıkıklığını önleme onaylı kangurular var kullanacaksanız araştırıp onları tercih edebilirsiniz
Doga_sever Sinem0 kanguru bebegin duygusal gelisimi icin tavsiye edilen bir urun. Ancak kanguru alirken dikkat etmeniz gereken ozellikler var. Googleden bakin
KucukAdamm Eski doktorlar önermiyor , yeni doktorlar da tam aksine bebeğin kemik gelişimi için sağlıklı diyorlar 🙄 bilemiyorum hangisi doğru . Ben 4 aylıkken bindirdim kanguruya ama hiç rahat edemedim kullanmadım o yüzden
Bebegimm1 Sinem0 Bende 1 aylikken baslamistim 10 aylik olana kadar kullandim bebek arabasi banada zor geliyor en basit markete gitmek bile zor oluyordu 5 kat assagiya in cik derkenn kanguru daha kolay oluyor ben baya kullanmistim bir de kilolu bir bebekdi suan 1 yasinda kanguruya siğsa yine kanguru kullanirim 😁