Prensesimlina Hanımlar şöyle gerçekten yemelere doyulmayacak lezzetli çok güzel oluyor dediğiniz Elmalı kurabiye ya da turta tarifiniz var mı 🙏🏻🙏🏻
1balkizannesi Prensesimlina nefis yemek tariflerine bak canım ben de hiç yapmadım ama aklımdan geçiyor 😊
Kuzeybabyy Prensesimlina yıllardır bu tarifi yaparım herkes çok beğenir 😍 https://www.nefisyemektarifleri.com/video/elmali-kurabiye-nasil-yapilir/
elmaliturtam Prensesimlina Nermin Yazılıtaş mıydı soyadını hatırlayamadım onun ki harika bir kaşık sirke ile yapılan kaç gün boyunca kıyır kıyır kalıyor
Prensesimlina 1balkizannesi ilk önce oraya bakıyorum hep ama bazen tutmuyor o yüzden Elmalı kurabiyeyi yapıp deneyen beğenen varsa ye buraya sormak istedim ☺️
Bebegimm1 Hibou elmali kurabiye bir gun onceden yapilsa bozulur mu bebegimin dogum gununde yapicm ama bayatlar mi acaba
Mrv38 Bende dün yaptım nefis yemek tariflerinden ama hamurunu yaparken şekerini bi tık fazla atın benim tarife uydum ama hamuru şekersizdi
Prensesimlina Kuzeybabyy ne kadar çıkıyor acaba tahmini eşim iş yerine de götürecek malzemeleri 2 katı mı kullansam
Bebegimm1 Kuzeybabyy Sicakken mi kapali kutuya koymam gerekli dışarda mi muahafaza etmem lazim.bu hafta yapicam bayatlarsa kötü olurum
Kuzeybabyy Bebegimm1 yok fırından çıkınca üzerine bi örtü örtün soğusun iyice ondan sonra kapalı bi kaba dizin hava almasın
Kuzeybabyy Prensesimlina minik minik yaparsanız bir buçuk tepsi çıkar ben biraz büyük yapıyorum bir tepsi çıkıyor iki katı yapsanız daha iyi olur