Eymenb Tugbatugba123 çok haklsiin zor olck ama olmuş artık Rabbim saglukli bir şekilde kucağımıza almayida nasip etsin insallh 😊
1balkizannesi Eymenb Bide iisyan etme çünkü bende isyan ettm şimdi çok seviyorum pişman oldm yani evlat sevgisi çok başka ikisini de yanyana görünce çok mutlu olacaksn iyiki kahrını çekmişim diceksin😊😌💚☘️
Yavrukelebekk Eymenb aaa ne münasebet annesi babası var bacım kime ne? Hiç takma hamileliğinin tadını çıkar
Eymenb Yavrukelebekk haklısın ha erken ha geç Rabbim yokluklarini göstermesin inşallah saglikla gelsin
Yusuf53 Eymenb bnmde kızım 18 aylıkken hamile kalmistim zor oluyor biraz ama şuan arkadaşlar canım çok ağlamıştım ama sonradan pişman oldum iyiki olmuş çok seviliyor Cook .. smdi biri 5 biri 3 yaşında oyun oynuyorlar içerde 😌😌
Yusuf53 Eymenb aynen canım ilk duyunca insan bı tuhaf oluyor ama sonra alışıyorsun. Buna mi uzulmusum bunu mu buyutmusum diyosun.. 😁
cicekligunler Eymenb Hayirli olsun. Rabbim yardımcınız olsun inşallah. 🤗🌼Yanlış anlamazsanız ne şekilde korunuyordunuz acaba
Svcnvebebegi Eymenb kismet nasip hersey. Yiyecek ekmegi varmis. Benim kizimda 15 aylık. Biz de 2. Istiyoruz bugun kan verdim yokmus maalesef üzüldüm 😪
Skbn01 Ecemli geri çekilmeyle hamile kaldım ama geri çekilme bir korunma yöntemi değil. Ben spiral taktırmaya karar verdiğim ay hamile kaldım