2oglananasi Merhaba içeriği temiz ıslak mendil onerisi istiyorum sizlerden uzun suredir prima pampers pure kullaniyordum ama cok aldi başını gitti eşdeğer bir ürün bilginiz varsa paylasirsaniz sevinirim teşekkürler
sarmaliklahana 2oglananasi baby turco aldım lavantalı cok memnunum. Portakallı limonlu VS. Secenek şeride cok hemde kampanyası var suan hepsiburada da.
Ayseege6156 2oglananasi uni kullanıyoruz yeni doğan 10 aylık oğlum ama ondan vazgeçemedik çok güzel ve kokusuz alkol paraben içermiyor
2oglananasi Alyosun_annesi7 baya marka onerisi gelmis simdi hepsine bakip bir fiyat icerik karsilastirmasi yapayim tesekkur ederim
Ayseege6156 2oglananasi ozaman uni alın keisnlikle diğer ıslak mendillerin çoğu kokulu kokusuz olması tercihim 👌🏻
Elf-b 2oglananasi rica ederim baby turco içeriği sadece 3 kalem, saf su+ zeytinyağı bide potasyumlu bişey vardı, fiyat olarak da en uygunudur. Koliyle alıyorum valla
YagizAlppp Doğduğundan beri sleepy doğal organik kullanıyorum kekikli olanından çok memnunum 14 aylık olduk hala aynısından sipariş veriyorum indirimden 24lü alıyorum baya gidiyor
Yasemin42 Sleepy doğal limon kekik okaliptus ve lavanta yağı olan paketi çok güzel. Paket içerisinde 50 tane çıkıyor. Trendyoldan koli halinde aldım. Çanta boyu da var bazen A101 e indirme geliyor.
Belis-mom En güzeli evde olduğunuz vakitlerde Islak pamukla silip pamukla kurulamaniz, dışarıda vs. Sleepy bio natural olabilir
09Sernur E bebekten bebek temizleme pamuğu alıyorum suyla ıslatıp temizliyorum pişik vs olmuyor cok memnunum tavsiye ederim 🌸
Belis-mom 09Sernur ay evet ya ben ıslak mendil kullandım ilk çocuğum tecrubesizlikten nemli bıraktım mantar oluştu kızımda. En güzeli pamuk 💮💮
2oglananasi 09Sernur onu yapamiyorum ya en temiz icerikli kullanmak daha iyi geliyor 2 tane buyuttum bnde hic pişik olmadilar hafif dis donemi kizarmalar disinda tesekkur ederim
1balkizannesi 2oglananasi sleepy 24′lü ekonomik paket kızım 15 ay 20 günlük hala kullanıyorum daha 11 paket var 😊☘️
Denizzz88 2oglananasi sleepy natural yenidoğan ıslak havlusunu kullanıyorum çok memnunum dün ebebekten 12li 99 tl ye aldım