Ndya Meme ve mama olarak gidiyorum sağım yaparsam o öğünde mama veriyorum 1 kere de 90 CC içiyor çokmu acaba doymazsa uyumuyor
Kama Ndya benim ki de hem süt hem mama erkendoğan bide 36+4, şu an 10 günlük 75 falan içebilir geçen hafta 30-35 teydik:)
Deletedmom143 Ndya yenidoğanlarda doyma hissi henüz oluşmadığı için siz ne kadar verirseniz o kadar içer. Biz 20 günlükken meme artı 30 cc olarak gidiyorduk. Çok önerilmiyor ama emme isteğini emzikle sağlayabilirsiniz
ZMzehra Ndya canım eğer emzirmiyorsan tek seferde 90 cc veriyorsan çok değil. Çünkü emzirmediğin için doymaz. Doktorum bana 1 haftalıkken emzirmenin ardından 60 cc mama vermemi söylemişti oyüzden
Ert15nagi2019 Benm bebegm 3 aylik olucak , daha 90 a yeni cikiyoruz ,20 gunluk icin bence fazla , ben ozamanlar 50-60 veriyodm
Ndya BurcuAnne günde 1 öğün mama veriyorum oda uyumazsa onun disinda memeden besliyorum doymuyor gibi oluyor bazen :(((
Ndya Deletedmom143 emzik tutuyor ama.emzikle uykuya dalmiyor 1 dakika emip sonra diliyle dışarı atıyor tekrar meme veriyorum 25-20 dakika emiyor fakat uyuyunca 20 dakka sonra kalkıp tekrar emmek istiyor
BurcuAnne Ndya benim kızımda 15 günlük mama istemiyo kusuyo tekrar mamayı hep emeyim diyor uykudan zor uyandiriyorum
asocialmom Ndya canım emme istediği doymadığı için değil senin kokunu memeni istediği için olabilir ellerini ağzına götürüp ağlamıyorsa eğer aç değildir yeni doğduğu için memeye yapışık durabilir saatlerce bu normal
Merve18 ZMzehra canm benım bebeğimde emmiyor ama ben sagıp veriyorum 8 günlük 60 cc verşyorum 2 saatte bir normal mi mama bazen veriyorum mesela bugun vermedim
ZMzehra Merve18 canım zaten eğer doymazsa ağlar.bir de doyurmak için uyandırırken zorlanıyormusun baygın gibi mi uyuyor yani uyurken kollarını kaldırıp bıraktığında tepki vermiyor mu bunlara dikkat etmelisin doktorum bama böyle söylemişti ve ben bunları yaşadım hastanede kaldı öyle olursa sarılık ilerlemiş olur çünkü benim bebeğim 20 günlüktü hastanede yattığında
Merve18 ZMzehra valla benımkinde sarılık oldu kaç kez kan aldırdık Pazartesi birdaha aldıracaz en son düşmüştü biraz dediğini yaparım canm dıkkat ederim kollarını kaldırayım bırakayım baska napayım
Betul055 Ndya 90 cc çok fazla Allah korusun bebeğin mide kapakçığı genişler obez olur ilerde🥺 bende meme mama gidiyorum sütüm duru doymuyor 20 günlük iken 40 cc 1.5 ölçek veriyor idim.
Minikprensannesi Ndya kusmadıgı sürece verebılırsın bebekle inatlaşma der benım doktorum hep ne kadar içmek isterse ver benım oglum 120 cc içiyordu ilk 2 ay hep öyle içti ama şimdi gel gör bin bir naz içmiyo mamasını ilk 2 ay sadece anne sütü verdım sagıp verdım çünkü gögsümü tutamıyordu 3 aylık olunca iştahları kesılıyo zaten mızmızlanıyolar 3. Ayda hiç kılo almadı hatta şimdi içiyorken ver içsn😂
Balannesi Ndya Her bebegin beslenmesi doyma miktarı farklıdır zaten doyunca içmek istemez ne kadar içiyorsa o kadar vermelisiniz 😊
Meryemmtemev Ndya benim kızım 46 günlük 60 cc zor bitiriyor biraz fazla degl mi 90 cc bebeginiz cok kücük doyup doymadıgını henüz bilmez bi dıktorunuza danışın isterseniz