BalkizimBaloglum2 Bu postu benmi göremedim bugün yada açılmadımi bulamadim akşam oldu hala ne pişirsem bilemedim sizde neler var hamarat hatunlar 😊
Snowglobe Nursemommy ay canım o kadar çok çekti ki o çorba dan. Artık çok geç oldu ama yarın kesin yapıcam. Elinize sağlık bu arada. 😊
BalkizimBaloglum2 Snowglobe Elflina Esra09 Adiyokkitabin ZmrNsa09 mervealco Alparslan_annesi19 susunbebekuyuyo Merve-miray hilal1606 Tatlican leynanin_pembemantosuu Vanilya Cheddar Klnccc eSved ellerinize sağlık kizlar Rabbim agiz tadıyla yemek nasip etsin 🤲😋
Balkizlarim BalkizimBaloglum2 bugün kızım planladı mısırlı ayran çorbası , salçalı makarna , türlü kabak tatlısı ❤️
Laden BalkizimBaloglum2 pilavdan anladınız dimiiiiii😁 beşinci günüm hayattaki tüm zevkim bitti gitti. Sizde mi diyettesiniz?🥲
Laden BalkizimBaloglum2 zevk aldığım bir yemek yemek vardı zaten. Bir görseniz karalar bağladım sinirden yanıma varılmıyor😁😁
BalkizimBaloglum2 Laden ayni benimde öyle hayatta tek zevk aldigim sey yemek yemekdi ama yedikçe daha mutsuz oluyorum iyice kilo aldim biyerden başlamam lazim dedim ilk hafta 2 kg verdim bakalim 10 kilo daha vermem lazim inşallah veririz 🤲
ZmrNsa09 BalkizimBaloglum2 fırında ıspanakli besamel soslu makarna tarhana corbasi üsenmessem patlican közleme salatasi yanlz sayiyorm bukdr ama hala hic bisey yapmadm😃
Alparslan_annesi19 BalkizimBaloglum2 eşime annesi yapacak bende oğlumla ikimize çorba ve sebzeli erişte😊