Hayalims Kızım yarın 10 aylık oluyor oturuyor dönüyor geri geri gidiyor vs ama emeklemiyor dikkatini cekicek şeyler koyup teşvik ediyorum ama gelmiyor geri geri gidiyor😃yürüteçe bindiği için emeklememesi normal diyorlar ne kadar doğru
Wanderlust Hayalims her bebek gelisimi kendine ozeldir hic emeklemeden yuruyen bebekler var o yuzden normal endise etmeyin. Yuruyec konusunu bilmiyorum yan basma ve parmak ucunda yurume gibi bir donem yurume bozukluklari yaptigini biliyorum da emeklemeye etkisini hic duymadim
Ebraryz Hayalims normal benim bebegimde yürüteç kullandı ama emekliyor siz yerde bırakın daha bindirmeyin yürütece ilk geri geri giderler sonraögrenirler ileriye emeklemeyi
Kuzucukannesi16 Yüruteci doktorlar kesinlikle önermiyor ve bazı bebekler hiç emeklemeden de yürüyebiliyormuş
Oruchatice Hayalims canım benim bebeğim gram emeklemeden yürüdü boşver şimdilik tadını çıkart sonra sende oturamıyorsun 😂😂😂
Bilgemayse Hayalims Ben bebekken popunun üzerinde gidermişim zıp zıp 😂hiç emeklemeden yürümüşüm sonra 🤷🏻♀️