2pamukannesii Naciyeylmz her gün değil günde bir kaç defa yapman lazım ben ne zaman tıkanık olsa yapıyorum günde 3 4 kez yapıyorum gece uyanıyor mesela nefes alamıyor gece bile yapıyorum
Zeyno123 Omeryavuzmm dogdugungunden beri yapıyorum alıştım artık ilk başlarda sumukleride cikiyodu artık yok sadece temizliyorum siringayla 2 cc bi burna 2cc diğerine öyle yapiyoeum
Zeyno123 Merih_35 bizde kızım hastayken burnu hep tikaliydi temizlememe rahmen soğanı kesip 10 tanede karanfil koydum benim bile burnumu açtı vallah
agns Merih_35 ben soğanı oğlum için yapmıştım ama pek bi faydasını görmedim ama bu karışım çok iyi geldi
agns Tugbapoyraz çekin bide burnunu o da inip hırıltı yapıyor hatta çıkmayan gaz bile bi yerde okumuştum
Tugbapoyraz Zeyno123 gidic3z akşama ama ateşi yok çokta öksürmuyo dune göre azaldı baya arada bir öksürmeye başladı dün 10 dakikada bir öksürüyordu akşam kalın giydirdim bi güzel terledi o iyi gelmiş olabilir bilemiyorum
2pamukannesii Ilkimmmm balgamı oksurerek atması lazım o da bol bol emzirme ile olacak ya da şu içiyorsa bol su içirerek