Nisabera09 Kızlar bebeğim normal televizyona asla bakmıyo ama klip ve reklam gördü mü hemen izliyo 5 ay 27 günlüğüz nasıl vazgeçirebilirim o kadar da ilgili bi anneyim yeri geliyo gün boyu onunla oyun oynayıp iş yapmıyorum 🤦🏻♀️
Nisabera09 kurkmantolumadonna onu da denedim bu sefer seste uyumayı unuttu kalabalık bi aileye sahibiz eziyet oldu 🤦🏻♀️😅
Wanderlust Nisabera09 goruntu kapali sadece siyah ekranda radio kismindan ses olsun bir de oyle deneyin isterseniz hem sese alisir hem de tv izlememis olur
Nisabera09 kbtmz bizim öyle bi şansımız yok canım ya annemler kayınvalidemler ablalar hepsi yakın ve tv izleniyor bu seferde çocuk uyumuyor e bize geldikleri zamanda açıyorlar 🙏🏻
2oglananasi Nisabera09 telefondan sarki acin ninni ben oyle yapiyorum devamli birileriyle gorusmek zaten her zaman duzeni bozar biraz bebege gore hareket etmek lazim
Danerys Bizimki hepimizden önce uyanıp en son yatıyor. Açmayım diyorum canımız sıkılıyor artık. Cidden tv açmadan oturmak zor. Salonumuz küçük tvmiz devasa . Hani ona göstermeme gibi bir şansımız da yok.Geçen oturdu baba filmini izledi ya babasıyla 🥲
Deletedmom99886 Nisabera09 Açmayın. Benim oğlum 3-5 günlüktü abartmıyorum, baktım tv sesini duyunca kafasını baykuş gibi çeviriyor tv ye dedim ki artık seninle vedalaşalım yallah dedim. Kaldırdık 17 ay oldu