Cananed Demin açtığım posta kimse cevap vermediği için dikkat çekmek için bu başlığı yazdım lütfen bakar mısınız!!! Oğlum 45 günlük kendi başına kakasını yapamıyor, kabız değil fitille yaptırdığım zaman normal kıvamda geliyo sert değil ama korkuyo mu bilmiyorum yapamıyo. Doktor bu mamayı önerdi bağırsakları düzene girsin diye, kullanıp memnun kalan veya kalmayan var mı?? Anne sütü ile besleniyor eğer işe yaramıyosa mama vermek istemiyorum çünkü
KucukAdamm Cananed mama yerine probiyotik onerseymis keşke 🙄🙄 dicem. Doktordan çok mu biliyosun dicekler 😂
Cennet24 Cananed Sadece anne sütü veriyosaniz hiç mama vermeyin meme reddi olur zamanla öğrenin anne sutunde uzun süre normal kabul edilir
Cananed Noname21 aptamil conformil, fitil içinde kalmıyo erimiyo saniyesinde geri çıkartıyo ama ardından kakasını yapıyo
Deletedmom896 Cananed Mamayı kaka için mi kilo için mi verdi şahsen ilk defa kabız bir bebeğe mama öneren doktor gördüm
DenizSerap Cananed çocuguma hiç fitil kullanmadım kabız olduğunda da minicik çay kaşığı soğuk sıkım hakiki zeytinyağı koydum mama içine, sürekli fitil kullanmak zararlı. Doktor bahsetti mi bundan? hipp combiotic kullanmıştım ben bu arada v memnundum.
Irmakprensesinannesi DenizSerap vallq benim doktorum fitil zararı olmadığını söyledi yapmaması daha tehlikeli dedi ilerde yapmama alışkanlık haline gelir dedi
Cananed Cennet24 çok sancı çekiyo ama mahvoluyor, mecbur kalıyorum. Doktor kaşıkla ver biberona alışmasın dedi
KucukAdamm DenizSerap 😂😂 yani bazen doktorlar mi , unutuyor yoksa biz anneyiz diye herşeyi daha mı detaylı düşünüyoruz 😂 bilemiyorum
Deletedmom99886 Cananed kaç gündür yapamıyor? Aptamil vermiş doktorunuz ama o mamada şeker var diye biliyorum şekerde tetikler
Cananed Deletedmom99886 1 aydır fitille destekliyorum, mama sindirim sistemi düzenleyiciymiş kabızlığa iyi geliyomuş yazılana göre
DenizSerap KucukAdamm Baştan savıyorlar çocuk doktoru olmak ayrı bi özen ister ama zor yani valla iyi bi doktor bulmak her gelene yaşa/aya göre ezber şeyler her muayene aynı 👀 boy/kg baş çevresi vs bitti gitti soru sormasan bir şey söylemezler bileee.
Honey_mom DenizSerap gerçekten baştan savırıyolar ben kızımı götürdüğümde 5 aylığına 3 4 gün vardı emziremediğim içim bana inek sütü vermelisin dedi neymiş anne sütündeki vitaminden faydalanmadığı için mecbur bi sütten faydalanması lazımmış buda inek sütüymüş🙄 tabi ben böyle bi hataya düşüp vermedim bas bas bağrıyorlar inek sütü yasak diye 🙇🏻♀️