Ays7140 Arkadaslar 2aylilk bebeğim var malum Antalya sıcakları basladi ne giydirmeliyim bebegime ince giydirince üşüyup hasta olacak diye korkuyorum
Prensiminannesi Ays7140 üşüyüp asla hasta olmaz hele de antalya benim yaşadığım yerden çok çok sıcak. Ben bile 20derece civarı burası bugun kısa tulum giydirdim
Miniktavsan Ays7140 artık havalar cok sıcak canım benim kızım istanbul'da Bi badi ile duruyo bence kalın giydirme artık tek kat yeter tek kat badi altına sort olabilir
asiyeomuribrahim Ays7140 bende antalya da yaşıyorum canım.oğlum 8 aylık zıbınla geziyor sürekli sadece dışarıya çıkarken bazen şort giydiriyorum o kadar. bebekler usumekden değil teelemekden hasta oluyorlarmis.blogda okumuştum o yüzden bebeginizi kendinizin yerine koyun ve rahatlatin
Oske Korkma ben 3 aylikken tatile gitmistim sadece askili badi giydirdim oda bulabilecegimin en incesinden
Mineltoygar Evlerde durumlar nasıl arkadaşlar, benim ev 30 dereceyi gördü bugün, klimayı açtım mecburen, bu arada oğlum 12 günlük, dokunur mu ki
Gokceninannesiiyim Mineltoygar bebeği klimalı odada tutmazsanız iyi olur bizimde çok sıcak ana klimaya daha cesaretim yok🙃
CerenLiya Ays7140 bizde antalyadayız tek body giyiyoruz klima falan varsa pijama + çorap bide tsört ekliyorum
Dilek3737 Gogus bolgesine burnuna bak giydirdikten sonra bu boynunun altlari falan sicak sa usumez korkma ben öyle anlıyorum
dlekturann Ays7140 bende havalara güvendim şortla sıfır kolla dolaştırdım hiç esirgemedim gece üstüne müslim örttüm gözleri çapaklanıyo ve gri felan oldu acaba üşüttüm mü diye düşünmüyo değilim
BMA Evimin ici baya sicak cam falan acmam oglumu oldugu odada ama hava baya sicak suan zibinla baska bisi yok ustunde ama uzun kollu zibin elleri ayakları sıcak giydersemmi bisilsr fikir verin lutfen hasta olsun istemiyorum ama terliyoda boncuk boncuk başı 21 günlük buarada oğlum
elmaliturta Ays7140 canım bebeğim temmuz 4de doğdu ankaradayım eylülün sonuna kadar tek zibınla durdu hiç de hasta olmadi antalyada hiç olmaz