Deletedmom789 Deletedmom5284 kaydolmuştum bir yere sonra dikkat dağınıklığım baskın çıktığı için hiç üstüne uğraşamadım 🥲 novarge diye bir yer. Meb onaylı sertifika veriyor
antropologanne Deletedmom5284 Ah yakın olsaydık keske ben sana seve seve öĝretebilirdim.. Kendin icin mi istiyorsun Liva icin mi ?
otose_san Deletedmom5284 Üniversite de işaret dili dersimiz vardı. Ona çalışırken Mesut Yazıcı’nın videolarını izlemiştim YouTube dan. Kaynak olarak bakabilirsiniz isterseniz ama sertifika yönünden bilgim yok
Deletedmom5284 antropologanne ikiside yani kendisinin ihtiyacı olmayacak ama okulda falan hiç konuşamayan arkadaşlar edinirse herkesle iletişim kurabilsin istedim
Deletedmom5284 otose_san çok teşekkür ederim youtubedan bakıyorum bende ufak kelimeler alfabeyi falan öğrendim, sertifika lazım şimdi 🥰
antropologanne Deletedmom5284 Mesut yazıcı çok iyidir. Fiyati biraz tuzlu ama harika seyler kazandiriyor. Bir bak istersen.
Deletedmom5284 Deletedmom789 baktım bu site çok güvenilir geldi bana alcam sanırım 3 aylık 850 ye geliyor normalde 950 miş şuan 100 tl indirim var
Deletedmom789 Deletedmom5284 ben 2 sene önce başvurdum, ciddi dikkat dağınıklığı var bende yapabilirim zannettim ama olmadı devam edemedim tamamen benden kaynaklı bir durum. Ben de o vakit araştırmıştım ve güvenilir gelmişti. Fiyatı güzel 👍