MeteNaz Valla o yavrunun sesi ağlaması belki bir süre daha kulaklarımızda kalacak. Ama çok şükür herşeye inat yaşamayı seçti yavrum. Çok mutlu oldum çok sevindim. görme imkanım olsa alıp bağrıma basacağım. Merak edenler içinde post açmak istedim. 🌸🌸🌸
Ogullarinaasikanne MeteNaz ahhh nasil mutluyum anlatamam. Rabbim tüm evlatlarimizi korusun kollasin inşallah 🤲 o pislik herifte hapislerde curusun tek dilegim🤲
BAE MeteNaz çok mutlu oldum rabbim o kuzuya öyle kapılar açsın ki hayırlı bi birey sağlıklı mutlu huzurlu ayagına taş deymeden gözğnden yaş gelmeden musmutlu bi hayatı olsun inşallah 🤲🏻🤲🏻🌸
elmadilimim MeteNaz çok şükür yavrum Rabbim sağlık mutluluk versin ona bundan sonra 🤲🏻 bebeklere çocuklara uzanan eller kırılsın inşallah
Noname21 simiyyy emine bulutun katil kocasına savcının indirim talebini duyduğum bu günde nedense hiç umudum yok. Sırf cocuk yaşıyor diye bir kaç aya çıkar. Verilen ceza sadece kamuoyuna gosteristi. Eminim 6 aynsinra adlı kontrol şartı ile salinip bela olur.
MeteNaz simiyyy Huysuzbebe Asel0309m Deletedmom789 Noname21 Senahmet11 Ogullarinaasikanne Noname21 kızlar uygulama bir kişinin yorumunu şimdi bildirim olarak gösterdi. Cevap veremediğim için kusura bakmayın. Babası denen kişiyle ilgili bilgim yok. Sadece iyileşip taburcu olduğunu öğrenince içimde kelebekler uçuştu buraya koştum hemen. Annesinden de alınmalı zaten. Çocuğa şiddete göz yuman bir kişi devletin alması isabet olur. Kısırlaştırılsın böyle çocuğa kadına şiddet uygulayan göz yuman herkes. Üremesin bu zihniyetteki insanlar
Kubra021 Asel0309m Sİkayet meselesi değilki bir çocuğa uygulanan şiddetin affı olmaz bir kere o çocuk o ananın babanın değil devletin devlet hakkını birakirmi çocuğun onlar kimki şikayet geri alacak saçma sapan haberler yapiorlar
Asel0309m Deletedmom789 evet ama hiç senelerce içerde kalacağını düşünmüyorum ne katiller dışarda geziyor Allah’ından bulsun inşallah.
Prensannesiyimm Noname21 Hiç sorma ya şuan Ece Ünerle susmayı izliyorum annein feryadı yüreğimi dağladı Bir gıdanın bile değeri yükseldikçe zam geliyor ama bir cana kiyilinca tahrik etti diye iyi hal indirimi isteniyor benim hiç bir şeye umudum kalmadı artık