tuba27 Burda bi postta denk gelmiştim de bilenlerler cevaplarsa sevinirim.İdrar testinde ikinci çizgi koyu çıkarsa kız mıydı bebeğin cinsiyeti?
2cocukannesikizimveoglum tuba27 ay yalan canim ya bana demisti birisi testimi atmistim kiz demisti bilmem ikinci cizgi koyu 😀amma oglum olacak
2cocukannesikizimveoglum tuba27 consiyyet ogrenmek istersen Burda birisi anlatmmisti bana Son adet ayini bide hamile kaldgn yasa gore hesab Bana digru cikmisti ablamada Sora teyze kizima yaptim dogru cikit
Gulkizim tuba27 koyu çıkması gebeliğin net olduğu yani çok ynei olmadığı anlamına gelir. Silik çıkması da çok erken dönemde fark edildiği anlamına gelir sadece gebelik var anlamı taşır cinsiyet değil
Sarikuzumalp tuba27 eğer haftası büyükse ikinci çizgi daha koyu oluyor. Cinsiyet olayının çizgiyle alakası yok. İkinci çizgi koyuydu oğlum oldu.
NinovaLemi tuba27 alakası yok benim bebeğim için yaptığım testte ikinci çizgi ilki kadar koyuydu ve bebeğim erkek. Ayrıca o çizginin cinsiyet ile değil beta hcg hormonuyla alakali
Sarikuzumalp tuba27 Benimde 5 haftalıktı ☺️ siz kız istiyorsunuz sanırım Allah gönlünğze göre versin inşallah 🤲
NinovaLemi tuba27 hamileliğin vakti geçtikçe o hormon yükseliyor. Cinsiyet ile alakası yok. Onun yüksekliğine göre bebeğin tahmini haftası bile belirlenebiliyor
syaby tuba27 valla merakını anlıyorum zamanında herkes çok merak etti ama hangi hurafeye inanırsan inan doktor söyleyene kadar emin olmayacaksın zaten en iyisimi tadını çıkar
tuba27 BARANN24 ben değil bi arkadaşım adına yazıyorum o merak ediyor🙏🏻30 ekim son adet tarihi ve kız bebek istiyor