Efna Bebeğim bir aylık gün içinde hiç uyumuyor uyusa bile beş on dk sonra uyanıyor. Memeden ayrılmıyor. Aç mı acaba diye mama da veriyorum onu da yiyor yine de ağzı kuş gibi açık hep aranıyor. Çok çaresiz kalıyorum ne yapsam uyumuyor böyle olan var mı
BeyazPapatyam Efna valla bizde öyleydik gazdan dediler sonra enfeksiyon dediler yavaş yavaş alıştık düzene giriyor günü gününü hala tutmuyor emzik veriyorum ben onla avunuyor emmek istiyor bazen
thecamellia Efna ay bizde öyleyiz gün içinde hiç uyumuyor bazen güzel uyuyor bazen uyumuyor genelde gazı olunca kakasını yapamayınca uyumuyor günleri günlerini tutmuyor galiba büyüdükçe değişecekler
Derinsu34 Efna gazı vardır mutlaka. Sıcak suda karnına masaj yapın. Yada duş aldırdıktan sonra karnına masaj yapın çok iyi gelecektir. Her zaman emzirdikten sonra gazını çıkarmayı unutmayın. Benim bebeğim kolik olmasına rağmen gündüzleri 4-5 saat aralıksız uyuyordu.
Aliaslan1 Benim oğlum da 24 günlük son iki üç gündür gündüzleri hiç uyumuyor sürekli memede kalmak istiyor. Çişi kakası normal o yüzden mama vermiyorum. Uzmanlar emme isteğinin sadece açlıktan dolayı olmadığını söylüyor. Anne sıcaklığı güven verdiği için memede kalmak istiyorlarmış. Geceleri de sürekli mızırdanarak uyuyor.
Goktug0905 Merhaba benimde bebeğim 13 günlük.Suan için düzen bekleyemeyiz zamanla düzene girecektir.sürekli aranır gibi olmasıda emme refleksnden ötürüdür
Tubikasya Efna telçk emzik deneme bikaç emzik al ve emziği suya batır öyle ver,her emzik seklı farklı cunku cok rahat edersınız sende bebişinde
thecamellia Efna yaa kıyamam 😞 bizimde öyleydi ,gaz damlası kullanıyoruz biz metsil iyi geldi bize birde sürekli masaj yapıyorum karnına sırtına bebek yağıyla bacaklarıyla hareketler felan yapıyorum iyi geliyo, birde ayaklarını sürekli sıcak tutmak gerekiyo
Efna thecamellia biz de sam simpleks kullanıyoruz . Biraz iyi geldi. Ama yine de geceleri çok kasılarak uyuyor.