Merhaba sevgili anneler.
başlıktan anlaşılacağı gibi.. ben evleneli 4 yıl oldu ilk evim kira ve tam istediğim genişlikteydi tabii eşyalarım o eve göre alındı hepsi oldukça içime sinmişti neyse konuyu uzatmıyorum ev sahibi ile anlaşamadık ve eski ve kendi olan evimizi prizlerden süpürgeliğe kadar değiştirdik fayanslar,parkeler vs 3 yıl önce buraya taşındık.
ama bu ev küçük olduğu İçin yemek masam ve oturma odamda ki koltuk takımıma elveda demek zorunda kaldım. Yemek masam çocuk sonrası evde gereksiz kalabalık yapmıştı gerçi.
mutfak masam da oldukça büyük zaten çok misafir ağırlayan bir tip değilim arada arkadaşlar gelirse işte.
Şu an köşe koltuğu kullanıyorum ama hiç sevmiyorum ve spor değilde biraz metal krom ayaklı koltuk takımı + duvarçıtası istiyorum bu sürede ünitem de değişecek tabii odayı değiştirip biraz daha büyük salona geçeceğim, boşaltacağım odayı da çocuk odası yapmak istiyorum. Sizden ricam istanbulda yaşayıp ölçülü mobilya yaptırıp memnun kaldığınız mümkünse biraz da uygun fiyatlı mobilyacı var mıdır? Nerelerden başlamalıyım?
koltuk takımı 2 berjer + 3 lü evim için bu uygun
ünite
mutfak masası 4 sandalye + benj olabilir açılır kapanır. Mermer görüntüsü metal krom ayaklı mümkünse ölçüye göre yapılacak .
dün bi yere sordum içinde yemek odası vs yok 26 bin 500 TL dedi fiyat olarak. Üstelik 3+2+1 bile almıyorum koltuk takımını.
bunları halledince çocuk odasına geçeceğim sanırım 60 bin gözden çıkarmam lazım galiba 🚬
boya badana 🥺💔
çıtayı ben yapacağım 😅
Akıl akıldan üstündür fikirlerinize ihtiyacım var Pandemi de evimden nefret eder oldum.