edizsmom DZ123 ilaçlama firmasından temin etmiştik bir tanıdık cardı ilaçlama firmasında o yüzden ismini bilmiyorum
edizsmom Merve_bolat valla bana tek ilaçlama yetti ben tabi bitti diye bırakmadım ara ara gene ilaç sıktım süpürgeliklere
Melez4453 Pamukveannesi2 bende beş on tane gördüm iki kez aynı yerde Evin kalanı temi sadece balkon yanı duvarda var İlaç siparişi verdim
Melez4453 Pamukveannesi2 günde beş defa ev süpürürüm Her alan açıkta O kısma da sürekli bakıyorum daha görmedim Çamaşır suyu döktüm o kısma
Pamukveannesi2 Melez4453 bulamadım 😢 çamaşır suyu fayda etmedi ben duvarları dolapları yerleri yarım şişeye yakın çamaşır suyuyla sildim öldüler sandım ertesi gün yine çıktılar
Melez4453 Pamukveannesi2 bende duvar dibinde pervasız söktüm orda görüyorum hep üç beş tane. Süpürüyorum iki hafta sonra tekrar üç beş tane görüyorum. Evin kalanında yok şükür. Bi ilaç aldım onu sıktım az önce ama canım çok sıkıldı. Nefret ediyorum böcek olayından Şuan dünyam yıkılmış gibi
Pamukveannesi2 Melez4453 can sıkıcı bir durum küçükler zararsız ama insan rahat edemiyor kafayı yemiş gibi duvarları inceliyorum hareket eden bir şey var mı diye her yere bakıyorum ☹️ Çamaşır katlarım her kıyafeti dakikalarca incelerim 😅
Melez4453 Pamukveannesi2 ilaç sıktım dün gece Yine sıkacağım bugün Kökten çözmem lazım madem belli bi yerde Şeytan diyo sök parkeyi yerden
Melez4453 Pamukveannesi2 daha çıkmadı evin kalanında yok eminim Her gün köşe bucak bakıyorum Oray iki kere ilaçlama yaptım Yine yapacağım
Nur_mom1 O böcekten geçen sene bende de vardı sinek ilacı sıktım eve ama bir şişe sonuç ben ve eşim zehirlendik, ama azaldı geride geçti