biranne_ Merhaba anneler 1ay 6 günlük kızım var 1 ay aşısında sağlık ocağında hemşire bebeğin bacaklarına bakarak simetri çizgileri eşit değil dedi bana da gösterdi bşr tane kağıt verdi 2 aylık yaptır usg diye … aynı şeyi evde ben bakıyorum eşit ( bez iz yapmış olabillir mi o anda bilmiyorum ) sürekli bakıyorum takıntı oldu bende bu şekilde olup usg temiz çıkan oldu mu ? Birde illa 2 ay mı şuan gidemezmiyim ?
2maviboncuk biranne_ 1aylikken yaptira bilirsin devletler gec randevu veriyor ama özelde hemen çekiyorlar
midekoruyucu biranne_ benim bebeğimin bacaklarını bi görseydin töbe bismillah derdin 🥲 usg temiz çıktı şükür. Bakılmadı mı henüz sizin
cikolatahurma biranne_ biz bebeğim tam iki aylık olunca devlet Hastanesi’ne çocuk doktoruna gittik gün içinde USG çekildi en sağlıklısı 2 aylıkken çekilmesi.
DurununAnnesiiii biranne_ ben 1 aylıkken yaptırmıştım kalça ultrasonunu 2. Ayı beklemeyin bakarlar. İçiniz rahat etsin
2maviboncuk biranne_ Hayir gerek yok git çektir hemen Bi yerde normalde 1aylikken çektirin diyorlar zaten bana öyle söylemişlerdi en azından bide çift bez takmamış önermişti dr eğer varsa bile düzeliyormuş
midekoruyucu biranne_ şimdi dosyadan baktım da canım 8temmuzda doğum yaptım, 10 ağustosta film çektirmişiz, demekki 1 aylıkken. Doktor istemişti bizim, sizden istemedi mi neden bekliyorsunuz ki 🙄
biranne_ midekoruyucu şöyle doğumdan sonraki kontrollerde 1 aylık göz muayenesi yaptır 2 aylık kalça usg si dedi . 1 aylık aşısı gittiğimdde onlar da 2 aylık dedi ben takıldığım için erken gitsem olmuyor mu dşue düşündüm
demetdemircioglu 2 çocuğumu da 45 günlükken götürdüm kızımda gelişim geriliği çıktı doktor çift bez kullanin 1 ay sonra düzelmezse ortopediye yonlendiricez dedi ben panikle ortopediye götürdüm adam tekrar bakmadan Frejka yastigi yazdı gönderdi öyle de rahatsız görünen biseydi ki neyse taktik 15 gün ama doktor hiç icime sinmedi bidaha aldım randevu çocuk doktoruna değerler yüksek değil düzelmiştir bile belki çift bez tak ultrasonda görelim sonra dedi (devlete gidiyorum ultrason için ileri tarih veriyorlar malum) güvendiğim bı doktordu rahatladım 2 hafta da çift bez taktik duzelmisti. Zayıf doğan kız bebeklerde rastlaniyormus 2970 doğmuştu kızım.
thisbe86 45 ile 90 gün arası çektirin demişlerdi 45 günlükken bakıldı bizde çocuk dr una randevu aldık o ultrason istiyor. Devlette daha sonraya randevu veriyorlardı özelde aynı gün hallettik