elif1852 Kızlar selam oğlum 9 aylık ve sütüm birden çok azaldı, ben sağarak veriyordum şimdi işe de başladım ama eskisi kadar verimli değil? sizce ne yapmalıyım?
Wanderlust elif1852 is yerinde sagim yapiyor musunuz? Ise basladiginiz icin stres olup stresten azaltmis olabilirsiniz
Bilgemayse elif1852 Bir damla bile geliyorsa 10 gün düzenli sağım ile eski haline geliyormuş. Benim için de umut oldu bu, sağıyorum düzenli artması için çalışıyorum bakalım 👍🏻
Elfelf475 elif1852 lifli gıdalar yendiğinde daha hızlı artırıyor bence yulaf helva falan yemeyi deneyin hatta işyerinde bile yenir bunlar ara öğün olarak
Senahatice123 Arada bendede oluyor pekmez tahini karıstırıp yedigim an farkediyor artıyor sütüm. Tavsiye ederim
elif1852 Wanderlust evet 1 kez yapıyorum bende en çok strese bağlıyorum:( inş tekrar artar diye dua ediyorum🙏💐
Wanderlust elif1852 hic endise etmeyin ben 5 aylikken ise basladim sutum de stokta hic yoktu cok panik yapmistim biterse diye cunku saginca hic gelmiyordu ama dusunmeyi biraktim dedim ne olucak elimden geleni yaptim sutum gelmezse de mama takviyesi veririm 1 ay sonra da zaten ek gidaya baslicak vs diye kendimi sakinlestirdim inanir misiniz sut tasiyor o gunden beri. suan hatta ihtiyaci olan birini ariyorum vermek icin sizin de oyle olur hic kafaniza takmayin zaten 9 aylik olmus ek gida ile de destekleniyor kendinizi sakinlestirince de sutunu artar inanin 🌸
elif1852 Bilgemayse yaaa inşallah ben şuan 4-5 saattw bir sağmaya başladım kaç saatte sağım yapmak gerek?
elif1852 Wanderlust yaaa çok teşekkür ederim güzel düşünceniz için biraz olsa rahatladım💐 inşallahh🙏🙏🙏
Wanderlust Bilgemayse hayir geliyordu ama 20cc belki sagim yapmadim sonra sadece emzirdim ise baslayinca is yerinde 1 kere sagim yapiyordum 2 saatte 1 emzirdim hep kafami rahatlatinca sutum artti 🙏🏻
Wanderlust Bilgemayse gercekten oyle ben sut yapsin diye hic bir besin bile tuketmedim inanin sadece dusunmemek yetti sizin de oyle olucaktir kendinize inanin 🙏🏻🌸