Elisa01 3 aylık bebeğim sürekli tıkanıyor diye doktora götürdüm bugün geniz eti var ondan dolayı dedi canım çok sıkıldı bu aylarda oluyor mu geniz eti başına gelin oldu mu ?
Yigitannesii Elisa01 bende şüpheleniyorum randevu aldım obb ye goturcem. Nasıl anlaşılıyor nerden bakıyorlar ? Bizimde doğdu doğalı tıkanıklık yasiyoruz 9 aylik
Doga_sever Elisa01 geniz eti diyebilmesi icin burnundan kamerali aletle bakmasi lazim. Bu sekilde muayene etti mi? Tabi doktorlar her seyle karsilastiklari icin, bazen muayeneye gerek bile duymadan dogru teshiste bulunabiliyorlar ama siz yine de kbb ye goturun
Elisa01 BenMathilda hayır çocuk doktoru bunu diyen geçen haftalarda yine aynı şikayetler ile KBB götürdüm o birşey yok demişti kafan çok karıştı. Doğdu doğalı burun tıkanıklığı yaşıyoruz 😔
BenMathilda Elisa01 eger kbb yok dediyse yoktur, belki alerjik olarak burnu tıkanıyor olabilir. Alerji doktoruna da goturebilirsiniz veya farkli bir cocuk doktorunun degerlendirmesi gerekebilir Cok gecmis olsun
Yigitannesii Elisa01 emmiyor benimki ilk 3 ay emdi ondada zorla yani belki bu tikanikliktan bıraktı bilmiyorum