Sedef33 Kızlar neden boyle oluyor anlamıyoruz bebegım 3 bucuk aya kadar geceleri 8 de yatar sabah sekiz de 3 kere emmek için kalkar hemen geri uyurdu kolik bir bebek olmasına ragmen gece uykusunda pek bir sıkıntı cekmemiştik 3 bucuk aylık olduk yine 3 kere kalkmaya basladı ama uykuya geri donus kısmı zorluyordu 4 ay girdik surekli kalkmaya basladı aç olmadı halde emziriyorum emzik veriyorum uykuya damlası çok zor oluyor dalsa bile hareket çok ediyor gunduz desen sürekli aglama ya basladı hiç bisey den memnun degıl sizde de boyle oldu mu oldu ise ne zaman bitti yoksa esim ile kafayı yicez 😔 bu arada beyaz gurultu ile yatagın da uyutuyoruzz 😔
geceuyumayanne1 Sedef33 Benim bebeğimde 4 ay 27 günlük atak 3 buçuk ayda başladı gece uyuyan bebeğim uyumamaya başladı milyon kere kalkıyor gece ağlıyor bütün uyku düzeni bozuldu benim artık Halim kalmadı ama hala aynı uyumaz ben Nebe süresini dinletiyorum uyuturken uyuması zor oluyor ama yinede uyuyor ne zaman geçecek bilmiyorum
Dondurmakutusundakisarma Sedef33 benim kızım 7aylik hala aynı akşam 8 uyutuyorum sabah 8de uyaniyo ama tüm gece saat başı emmek için uyanıyor sallanmadan yol sesi olmadan uyumuyor son 1aydir yüzüstü uyumak istiyo oyuzden dahada sık uyanmaya başladı ne zaman düzelir acaba 🙄 😴 ayy çok dertlenmisim 🤣
Familyboy Sedef33 ah o 4.ay yokmu Allah yardımcın olsun canım zor bir ay 4.ay atağına giriyorlar bebekler 3.aydaki o güzel uyumalarından eser kalmıyor resmen
slnergnn Sedef33 canım 14,5 - 19,5 hafta arası atak döneminde şu an bebişin, bizde öyleyiz malesef mis gibi uyuyan bebeğim gece sürekli uyanıyor geçicek bu dönem ama sonra yine başlıcak bu ataklar bitmiyor🤦🏼♀️😊
Familyboy Sedef33 geçer canım merak etme ama biri bitiyor sonra yeni ataklar başlıyor birinden kurtuldum derken öbürü geliyor
Sedef33 Dondurmakutusundakisarma cocuklar biz neye alıstıtrssk ona alısıyor en fazla iki hafta aglar inan surekli uykusuz kalmaktan iyidir bir arkadaşım 1 hasta içinde kızı alıstı sımdı yerine koyuyor kızı uyansa da ac degılse kendi uyuyor
Assya Sedef33 o zaman devam edeyim ben cunku gercekden cok zor bir durum ferber yontemi kim west yontemi tracy hogg yontemi karistiriyorum ama bakalim inaniyorum olacak. 🥺🥺