26022019 Merhaba arkadaşlar kızım 3 ay 11 günlük şu ara memeyi almak istemiyor ağlıyor gezerek emziriym diğer türlü almıyor bu seferde genzine kaçıyor böyle birşey başına gelen var mı nasıl çözüm buldunuz atak dönemi falan mı lütfen yardımcı olur musunuz
Busramomy 26022019 benim bebeğim de 2 ay 18 günlük aynı şey bizde de var özellikle akşamları emmek istemiyor bende ayakta amziriyorum büyüme atağı diye okudum bir yerde inşallah hemen geçer çünkü böyle çok yorucu oluyor 😣
Es_es 26022019 3 ay 4 günlüğüz bizde de var aynısı ben zorluyorum uğraşıyorum yok almıyor anca kendi canı isterse
Nilikra 26022019 atak haftasindasiniz canim o yüzden.emmek.istemiyo Biraz zaman ver sadece emmek istediginde emzir . Ben o yüzden doktora götürmüştüm geçici bisey atak haftasindasiniz sakin zorla emzirme tiksinir hiç emmez demişti. Bizim ki 3 ay 20 günlükken başladı 4 ay 5 6 günlüktü geçti sadece istediginde emzirdim. Saat başı teklif ettim emerse verdim emmezse bıraktım. Sonra düzeldi üzülme yani :)
Htc1234 26022019 Busramomy ben tam 4 ay boyunca sorun çektim düzeltemedim uykuda emdi instagram da emzirme danışmanı Konya olarak girerseniz görebilirsiniz onun sayesinde düzeldik
26022019 Busramomy evet kesinlikle yorucu oluyor kollaeım ağrıyor gezdirirken inşallah bir an önce geçer
Es_es 26022019 inş 🙏🏻 Benim bebeğimin kilosuda düşük zaten böyle de giderse kilo almamasından korkuyorum
26022019 Nilikra bende eşime veriyorum gezdirsin sakinleşsin diye sakinleştiği zaman alıyorum tekrar yine öyle yaparsa gezerek emziriym öyle emiyor bir an önce geçse iyi olur kızım zaten pramütüre 36 haftalık doğdu gelişimi geirlemesin