Kardelensarica Bebeğim 4 ay 11 günlük erkek. Kimisi oturtabilirsin artık derken kimisi daha erken diyor. Açıkcası bana da daha erken geliyor. Ne yapmalıyım ?
ikizminikler Kardelensarica kucağımızda oturur pozisyonda tutuyorduk o aylarda ama saatlerce değil tabi bu birazda bebeğine bağlı kendini belli eder oturttuğunda yığılmıyorsa biraz tutabilirsin günlük 15-20 dkyı geçmeyecek şekilde
Taze_annecik Kardelensarica 4 ay 23 günlük kız bebeğim var oturuyorum kucağımda yada minderle destekleyerek çünkü 2 bucuk aylık olduğundan beri yattığında kafası hep yukarda kalkmaya çalışıyordu bende oturmaya başladım
Aydeeeee Kardelensarica bebege bagli bazi bebekler erken oturmaya calsiyor engellerseniz kötü yonde etkilenir. Ben o zmanlar kucagimda az az oturtuyordum.
Kardelensarica Aydeeeee yok engellemiyorum zaten bende yarım yarım oturtuyorum ama tam değil işte korkuyorum
Mervee59 Kardelensarica doktor kontrol zamanı söylüyor zaten başlayabilirsin diye 4 aylıkken kısa aralıklarla oturtmaya başladım kendide istiyordu bebeğe yönelik hareket etmek lazım birazda
Aydeeeee Kardelensarica korkma bisey olmaz Allahin izniyle. Bizim doktorumuz oturtmanin bi zarari olmaz takılmayin bu iadar demisti. Kemdisi docent yardimcisi
eceunverkanra Kardelensarica Öncelikle gunde birkac dakikadan kucaginizda oturtarak baslayabilirsiniz. Sonrasinda suresini arttirarak yanina yastiklarla destekleyerek koltukta oturtabilirsiniz. Doktorumuz 4bucuk ayliktan sonra yavas yavas baslayalim demisti☺️
Kardelensarica eceunverkanra teşekkür ederimm bende gidince hemen sorucam ve yavas yavas başlıycam artık 🙏🏻
Denizzz88 Kardelensarica bize doktorumuz 5 aylıkken artık mama sandalyesine biraz biraz oturtabiliriz demişti öyle başladık kucağımda falan oturttum koltuğa yasladım şuan 6 ay 28 günlük birkaç gündür desteksiz oturuyor artık kendisi
nutellayiyensincap Kardelensarica birilerinin değil doktorunuzun söylediğini dikkate alın bence. 5 ay 6 günlük iken doktorun onayı ile başladı oturmaya..