elifineylulu Anne_gunlugu 1 yaşından önce önerilmiyor bizim sağlık ocağındaki ebemiz Bal-Balık Ceviz-Çilek bunlar yüksek alerjenik ürünler 1 yaşından önce verme demişti bende vermedim şuan 16 aylık 4 aydır felan kendisi yiyor
Fatma66 Anne_gunlugu 10 aylık veriyorum ben kan değerlerimiz düşük biraz fındık Antep fıstığı ceviz robottan geçirip pekmez ekleyip macun yapıp veriyorum dra sordum allerji olmadı vereyim mi diye verebilirsin demişti. ✋
Nesrincente Bebeğin alerjik değilse verebilirsin benım cok sukur gaz sorunumuz falan hıc olmadı rahattık o yuzden 8 aylık falan verdım ama cok sık vermem bı sıkıntıda olmadı
Keskeuyusamm 9.ayında denedim canım üç gün. Baktım bir şey olmuyor o zamandan beri her gün mutlaka ceviz veriyorum meyveler ile. Ama ben rondodan geçiriyorum
Serife00 Anne_gunlugu 6. Aydan beri sürekli veriyorum çiğ badem çiğ fındık ceviz kaju sarı leblebi rondodan geçirip yoğurtla beraber yediriyorum her sabah kahvaltıda kızım 14 aylık
Familyboy Anne_gunlugu ben 6 aylıkken vermeye başladım oğlum 10 aylık bu zamana kadar hiçbir sorun yaşamadık
Missyloves Anne_gunlugu 8 aydan itibaren verdim sarımsak rendeysiyle filan rendeleyip Antep fıstığı filan onerilmiyo diye biliyorum
Pmbgl Anne_gunlugu benim bebeğim 9 aylık ben veriyorum 3 gün kuralını yaptım sıkıntı olmadı kahvaltılarına falan rendeliyorum sağlıklı bir şey
Neslihan1903 Anne_gunlugu bebeğim 8.5 aylık 8 aylıkken denedim 3 gün kuralı ile çekilmiş olarak kahvaltılarına kullanıyorum bir sıkıntı yapmadı dikkatli takip etmek gerekiyor risk almak istemezseniz 1 yaşını bekleyebilirsiniz