Aselbuk Naciyeylmz pazardan lcw den bizim burda bi magza var biraz ucuz ordan aliyorum degisiyo yani bütceme gore
HaticeErgu21 Alamiyrm malesef. Hayrına biri verse giydriyrm. :)) Ama param olsaydı LC dden alırdm orası çok kaliteli
3_bebeli_ana HaticeErgu21 şey kusura bakmayın ama sosyal hizmetlere kiyafet yardımı için başvuru yapsanız.. orada etiketli ürünler lcw ürünleri oluyor sadece hatalı ürünler ama gözle bile göremezsiniz.. (babam bu kurum da çalıştığı için biliyorum) beni yalnis anlamayın böyle yazınca siz icimden bilgi vermek geldi
Mommysharkdoodoodoodoo Naciyeylmz çokça yerden neresi uygunsa. Waikiki ebebek civil minicity DeFacto kotonkids bazen de indirim çok oluyor h&mden 2 parça bir şey alıyorum o dönem
Demetbulut Naciyeylmz uygun nerden bulursam ordan instada hocanın yeri diye bi sayfa var ürünleri uygun ve güzel ordan alış veriş yapıyorum.. Kalıpları küçük en az 2 yaş büyük laınması lazım
HaticeErgu21 3_bebeli_ana bilgim yok ama kaç sefer burda türk Kızılay’ı var başvuru yaptım aylarca cagrcaz diye beklettiler ve cagrmadilar. Bende artk gitmiyrm 2 çocukla gitmek çok çok zor oluyo
Merve50 3_bebeli_ana canım kusura bakma bişey sormak istiyorum eşim asgari ücret alıyor borçlar kira felan derken çocuğa kıyafet alacak pek imkan kalmıyor sağdan soldan ne gelirse onu giydiriyoruz ama sigortalı çalıştığı için basvursam bize de verirler mi
Asyakus11 Dolap Naciyeylmz lcw den alıyorum genelde. Ama dolap ve Gardrops uygulamasını daha çok kullanıyorum. Vicconun 200 tllik ayakkabısını 35 e aldım mesela. Bebek sonuçta çok masrafa gerek olduğunu düşünmüyorum tabi içine sinmekle alakalı ama ben problem etmiyorum yıkandıktan sonra. Çok kârlı
[silindi] Naciyeylmz lc koton indirim yakalıyorsam dolap uygulamasından e bebekten mahallemizde olan bebek mağazalarından
Zeyneplena34 Naciyeylmz Hic belli olmuyor. Yeni doğan kıyafetini bir mağazadan almıştım. Çok hoşuma gitti büyük bir bebek mağazasıydi. Doğduktan sonra e bebekten aldım çoğu şeyini. Civilden de aldım. Geçen gün h&m den aldim. Yani ortaya karışık. 🙂 Ama cidden durum olsun olmasın pazar ürünü tercih etmiyorum ciddi anlamda çok dandikler. 5 tane alacağıma 3 tane alıyorum uzun süreli giydiriyoruz. Ama pazarın ürünü kaliteli görürsem onu da alırim ama hiç denk gelmedim maalesef
3_bebeli_ana HaticeErgu21 Kızılaya değil canım sosyal yardımlaşma ya gidip kiyafet için başvuru yap belki o gün belki Bi kaç gün sonra sana gel diyip kiyafet verirler ki kendin seçiyorsun bildiğim kadarı ile..(babam şuan emekli olduğu için pek ayrıntılı hatırlamıyorum ama Bi gidip şansını dene )
3_bebeli_ana Merve50 verirler canım sadece gidip başvuru yap sigortalı olması farketmiyor..hatta yardım para yardımı için de başvuru yapabilirsin sosyal yardimlasmaya..orada ayrıntılı detayı anlatırlar sana ama kiayfet yardımı alabilirsin mutlaka gidip başvuru yap ❤
Srnsrnsrn Naciyeylmz e bebek lcw internet nerde ucuz bulursam açıkçası. Özellikle 25 TL ye falan e bebeğin Trendyol mağazasından çok şey almışlığım var tulumlar takımlar