Danerys Gece uykusu yok bebeğimin aynı gündüz gibi 2 saat uyuyup kalkıp oturmak istiyor. Bu durumu yaşayıp uyku eğitimi verebilen var mı?
Miniminimini Danerys benimki de öyleydi doktor loş ışık ninni ac dedi her yeri kapa uyuyacağıni anlasın dedi ise yaradı
pilavustutavuk Danerys eğitim için en az 1 hafta saat düzeni kurmalisiniz. Saat duzeni ve uyku öncesi rutinleriniz var mi
Danerys Miniminimini hamağa alıştırdım sanırım çok fena . Onu da yapıyorum yok uyumuyor yine. Gündüz uykularıyla mı başladınız eğitime yoksa direkt gece mi?
Danerys pilavustutavuk her 3-4 saattte 1 uyutuyorum ama bu sefer de gece uyumuyor. Rutinimiz gece maması yiyip pijama giyiyoruz o yeterli değilmi ki
pilavustutavuk Danerys ama 5 aylık bir bebek için 3 4 saat aralığı coook fazlaaaaa. 2-2.5 saat araliklarla 3 uyku yapması lazım suan onun
pilavustutavuk Danerys ama gece bu yüzden kalkıyor. Gündüz yoruluyor.. gecede yorgunluktan sık kalkıyor.. Gündüz uykuları o ayda hep kısadır. Bende yasadim. Siz israrla uzatacaksiniz. 6.ci ay 7.ci ay gibi uzuyo uykular