mthnflzr Arkadaşlar 2,5 ay önce sezaryen oldum, biraz önce pembe bi akıntı vardı. Sorun olur mu? Genelde yerleşme kanaması olarak bildiğimizden ötürü bi tedirgin oldum. SeZaryenden sonra normal mi? Başına gelen var mı?
Sudee96 mthnflzr Merhaba ben de 55 gün önce sezeryan oldum aynı sizin gibi pembe akıntım ve ağrılarım var ben de yerleşme kanamasından korkuyorum siz ne yaptınız gebelik var mı ?
mthnflzr talula adet öncesi normal mi acaba hiç hatırlamıyorum eskiden adet öncesi geliyor muydu diye beynim durdu resmen
talula mthnflzr gelir ardından hemen adetim başlardı dün geldi bu akıntı hala bişey yok ara ara yapışkan renksiz akıntı devam ediyor
mthnflzr talula peki pembe akıntıdan sonra regl olunca tehlike ortadan kalkıyor mu acaba, şu an inanılmaz bi kasık ağrım var
talula mthnflzr siz gebelikten mi şüpheleniyorsunuz? Adet olursanız yüksek ihtimal ortadan kalkar. Üzerine görme olmadıysa elbet.
mthnflzr talula sadece 1 kez oldu onda da korunduk, pembe akıntı diye araştırınca hep yerleşme kanaması diyor korkuyorum
mthnflzr Sudee96 merhaba, hayır gebe değilim, doğumdan sonra böyle kanamaların akıntıların normal olduğunu söylemişti hoca, alttan muayene etti ve mantar enfeksiyonu olduğunu söyledi ilaç kullandım akıntılarım geçti.
mthnflzr Sudee96 reglden önce olabiliyormuş, ben şüphelenip beta hcg verdikten yaklaşık 1-1,5 hafta sonra regl oldum
Sudee96 mthnflzr çok teşekkür ederim cevaplarınız için mantardan kaynaklı oluyorsa hele kesin benim ondandır çok mantar olurum farketmem bile 🙈