Gkcngrcn 1ay22gunluk bebeğim var ve ben bronşit olmuşum öksürük ve burun akıntısı başladı doktorum antibiyotik verdi bebeğe gecnesin diye maskeyle uyuyorum maskeyle emziriyorum nasıl geçer bu dogal yolla en hızlı nolurrr acil yardi
Kbra6161_ Gkcngrcn canım öksürüğe bire bir pekmezli şurup bir cezveye pekmezi ve tereyagini koy kısık ateşte karıştır tereyağı pekmezin içinde erit pekmez fokur fokur kaynasın ama sonra bir bardağa dök ilinmasini bekle bir tatlı kaşığı limonu üstüne ekle iç hemen duzelirsin inşallah geçmiş olsun
eebebegimeee Gkcngrcn kızların dedeyi gibi pekmez tereyag birde 1 su bardagi süte 3 . 4 tane kuru inciri doğra onu sütle kaynak biraz sıcağı gecince iç incirlerinide ye oda bana iyi gelmisti
Mucizem11 Gkcngrcn geçmiş olsun öncelikle benimde kronik bronşitim var şu aralar nuksetti tam uyutuyorum diyorum oksurmeme kalkıyo😔
aysenurkn Kbra6161_ bildiğim kadariyla pekmezin cok kaynatilmamasi gerekiyor. Bende aynı tereyagli pekmezi yapiyorum bebegime de iciriyorum hastalandiginda falan.ama tereyagi pekmezin icinde eriyene kadar isitiyorsunuz. Kaynatmiyorsunuz. Yani ben oyle biliyorum
Kbra6161_ aysenurkn bana öyle demişlerdi ama bilmiyorum bildiğimi söylüyorum olabilir sizin dediğiniz gibi de