ezgicomert Dilekuyar tatlandırmadım ve 6 aylıkken aldı😄 ara ara veriyordum yine öylesine vermeyi denediğim bir gün alıverdi hala daha devam şükür. Genelde uykuluyken uykuya dalmaya yakın veriyordum ama hiç bişey sürüpte vermedim
Berna0612 Dilekuyar benimki 2 aylık oldu şimdi toplu iğne başı kadar pekmeze bandırıp verdim alışsın diye şimdi alıştı vernesemiydim diyorum şimdide gaz yaptığı için kafamda deli sorular ama iyi oluyo da arada yalan yok emme refleksi oluyo ilk aylarda 🙈🙈🙈
Senadgm Doğduğu gün hemen verdim kabullendi hiçbir şey sürmedim kabul etmiyorsa bebeğinizin ayını bilmiyorum ama bebeklere uygun doğal katkısız pekmez deneyin
Senadgm Mom4565 bebeklere Özel yapılabilir kayın validem yaptı ve ek gıdaya geçtiğimiz den beri her kahvaltısında veriyorum şuan 10,5 aylık ve herhangi bir problem olusturmadi. Güvenilir nasıl yapıldığını bildiğiniz yerden veya yerlerden bulabilirsiniz.
Mom4565 Senadgm Anladim tesekkur ederim bizim doktorumuz onermiyor emzike birsey surulmesini 6 aylik henuz kahfalti listemizi vermedi