Ceylinalvn Merhaba kızım 1 ay 3 günlük oldu gece uykuda sesler çıkarıyor habire uyanıyor sürekli kasıyor kendini çıkardığı seslerden artik korkmaya başladım sizce bu normal mi 40 i çıkana kadar böyle devam edermi bilgisi olan anneler yazabilirse sevinirim 😊
Liyamomyy Ceylinalvn bnim kizimda 1 ay 8 günlük surekli dediğiniz gibi gaz sancısı çekiyor ayaklarinj kendine cekior kıpkırmızı oluyor hatta morarior uykusunda sesler cikarior hiç raht uyuyamior gazdan olduğunu dusunuorm doktora gittiğimizde yinede bir soracm cnm
Ahsenzehraemre Ceylinalvn bebeğinin yanına babasının tshirtunu koy kendi yatağının altına bıçak koy sırt üstü ve yüzüstü yatma ayatel Kürsi oku yatmadan önce hem bebeğe hem kendine bende lohusalıkta yaşadım kuran kursundan bir abla söyledi bunları ve rahatladım
Ahsenzehraemre SEDANURRRR anne için korkarlarmis benim eşim tır şoförü burda değildi bana görünmeye başlamışlardı bu şekilde rahatlamistim
Ahsenzehraemre Ceylinalvn Ben gaz ilacı kullanmadım alistirmayin çok fazla sadece hakiki zeytinyağını poposuna sürdüm rahatlattı premeture bebeklere zeytinyağı veriliyor gelişmeleri için bir damla kadar verin bence gaz sorununu bu şekilde yendik kızarıp çok ağlamaya basladiginda ateş ölçerin ucuna zeytinyağı sürdüm asla çok ileri gitmeyin sadece hafifçe dokundurun ıkınma reflexini geliştiriyor bacaklar yukarıda o şekildede rahatlıyor
Ceylinalvn Ahsenzehraemre bende bacak haraketleri yaptırıyorum karnina zeytinyağı sürüyorum ayaklarina sürüyorum rahatliyor ama bazen sikmaktan meme yemiyor ve gece o seslerden surekli uyanik kalıyorum bisey olurmu korkusuyla
Busrasener43 Ceylinalvn benim kızımda çok gürültülü uyur doktoruma sorduğumda herşeyi yeni yeni gelisiyor Yenidoğan bebekler gürültülü uyur demişti
Ahsenzehraemre Busrasener43 ben öyle bişey yaşamadım aksine uyandırmaya çalışıyordum sarılık vardı ama uykusunda da herhangi bir gürültü yoktu bı doktora daha mı danissaniz
Ceylinalvn Ahsenzehraemre sarılık olduğu zamanlar bebekler cok uyur benim bebeğimde de sarılık varken 4 5 saat uyanmıyordu
1ana1bebe Ceylinalvn hem bebegi okuyun hem kendinizi okuyun evde Kurani Kerim acabilirsiniz Bakara suresi Yasin suresi gibi rüyada görüyor olabilir korkuyor olabilir ben yatağına küçük Yasin cüzü koymuştum
Ceylinalvn 1ana1bebe aynen bende baş ucuna kuran-i kerim koydum ayet-el kürside var duada ediyorum bolcada bakalım