Zemzemss Kızlar bebeğim 51 günlük ve kolik sabaha kadar ağlıyor. Sizler nasıl başa çıkıyorsunuz neler yapıyorsunuz. Gecem gündüzüm kalmadı
AyseAlyamm Zemzemss canım Nurse Harveys Colex gaz şurubunu kullandık düzenli olarak . Süpürge sesi büyük kurtarıcımız oldu . 😊 Birde pusetin içine koyup elimizle salıncak gibi salliyorduk orada hafif kivrildigi için rahatliyordu sanırım .😊 Eczaneden elma yağı almıştım bı de bir damla ayaklarının altına sürüp masaj yapiyordum bir damla da karnına damlatip saat yönünde masaj yapıyordum. Zor zamanlar ama nasıl geçiyor bilemiyorsun ben çok kafayı yerim demiştim o dönemde ama Allah sabrını veriyor geçti o günler şükür 🤲🏻 her anı ayrı zor ayrı güzel canım emin ol 🤗
Fatmaasel Zemzemss merhabalar benim kizimda aynı şeyleri yaşadım ne yazık ki 3 ay olmayınca geçmiyor kolik anında dikine yukarı doğru hoppala yapardım pis pis sesi fon makinesi elektrik süpürgesi sesi gibi sesler dinletirdim doktor kolik belirtisi olarak hafta 3 gün genelde aksam saatlerinde 3 4 saat sürer demişti dediği gibi de oluyo yukarda dediklerimi yaptım tam 3 ay dile kolay hiç bıkmadan kollarım ağrırdi artık derdim ki bu hep böyle mi gidecek ben nasıl bakicam derken derken 3 aya girdi etrafı farketmeye başlayınca kolik belirtisi azaldı ayakta sallama tahta beşik normal beşik ve en sonunda eve salıncak kurarak durdurdum çok sıkıştığında ılık duş yaptırıp yatırdım iki çeşit gaz damlası kullandım mama yediği için zeytinyağı koydum içine sırtını ve karın bölgesine duştan sonra zeytinyağı ile masaj yaptım nette gaz masajları var onlarda iyi geliyor ben bu şekilde herşeyi deneyerek yaptım Allah kolaylık versin inşallah
Mrve_yigit2019 Benim beneğim 2 ay 15 günlük oldu aynı sorunu bende yaşadım kuzum bizdede kolik vardı akşam 8 de bir başlıyordu gece 00:00 a kadar durmadan katılıyordu bide valla ben doktoruma danıştım gecede uyumuyordu asla fitim attım paranox yarım akşamları o onu sakinleştirdi ağrısını falan aldı gecem gündüzüm bir değildi annemde kaldım ben tek başıma asla baş edemezdim. Ama şunuda sölim kolikli bebekler yani çok ağlayan bebekler ilerde çok zeki oluyormuş onuda sölemeden geçmim. Allah yardımcın olsun yinede çok zor 😔😕
DilekBzkrts 2 aylık 1 günlüğüz ve bizde aynı dertten muzdaribiz. Süpürge, fön Makinesi sesi biraz olsun rahatlatıyor ama kriz esnasında bazen etki de etmiyor sabaha kadar kucağımda gezdiriyorum, ayağımda sallıyorum ağlamaktan halsiz düşünce anca uyuyor
Zemzemss DilekBzkrts aynı şekilde bende ayakta salla kucağa al durana kadar. Ağlamaktan mahvoluyor kuzum
BernaLina AyseAlyamm ne zaman geciyor vallahi kafayı yicem sabah 8 den beri toplasan 1 saat uyumamıstır. Şimdide ayağımda gözler acık asla uyumuyo gözünden uyku akıyo ama yok 😔😔😔
AyseAlyamm Zemzemss inşallah faydası olur canım . Ama belirttiğim gibi birer damla kullan . Gaz şurubunu da kızım 32 günlükken başladık biz günde 4 kere 1 çay kaşığı demişti doktorumuz saatli bı şekilde veriyordum . Öyle daha etkili oluyor bence . Çok zor dönemler ama inan ki geçiyor . Sabır dile Rabbimden .
Minikbirel Ben neler cektim hala cekıorm ama azaldı sukur naprsan yap gecmıo baktık cok aglıyo arabaya bınıp uyuyana kadar gezıp kapının onunde arabayı park edip uyumasını beklıyorduk bırqzda tam dalınca eve gidip yatırıourduk
AyseAlyamm BernaLina canım biz tam anlamıyla 4. Ayda rahatladık 3.ayda rahatlamaya başladık ama saatleri azaldı. Benim kızım akşam 6 da başlar gece 3-4 e kadar sürerdi . Stresten ürtiker döktüm . Ayağımda onu sallarken çok uyukladigimi bilirim . Çok zor oluyor