Elifismail Mrb kızlar oglum 27 aylık ve halaaa gece 1 kere süt icin uyaniyo ve ne yaparsam yapim o sütü icmeden uyumuyo napicam nasil kescem sasirdim kaldım
Taha_emir Elifismail suyunu fazla koyarak azaltabilirsiniz zamanla su tadı alarak kalkmıyormuş doktor öyle demişti benim 10 aylık 1 yaşına kadar devam edicem sonra kesecem
Mom4565 Elifismail karaliysaniz vermiyceksiniz o gece uyumasa da 4 aylik biraktik gece beslenmesini doktorum tavsiyesiyle 6 aydan sonra zaten tavsiye edilmiyor
Mini_ka Elifismail Gece beslenmesini kesemeyenlerden biride benim bı uyandı su verdim şimdi tekrar uyandı bu sefer azda olsa verdim yoksa dalamiyor çok ağlıyor 28 aylık benimki de
Taha_emir Mom4565 valla dedi ne kadar doğru bilmiyorum görünce yazmak istedim mama suyunu arttırarak yapılıyormuş 3 ölçek mamaya 150 cc ye kader su mesela
Taha_emir Mom4565 Ben şuan kesmiyorum ama sorduğumda öyle söylemişti ama yatmayan bebek yatmıyor mama yemeyince arkadaşımın bebeği ne yaptıysa yatmıyordu dalsa da hemen uyanıyordu taki mama yiyene kadar
Mom4565 Elifismail su filan katmayin ve azaltarak birakmayin bunlat Turkiyede dogru bilinen yanlislar canim biraktircam dediginiz anda vermiyceksiniz dogrusu bu Avrupa da ki doktorlar bunu asla onermiyor bebek icin zaten sizinki masallah buyumus
Mom4565 Taha_emir yok canim cok ama cok yanlis inan bana bi anda kesmek en dogrusu kuzimida oglumu da oyle biraktirdim ki baska turlu doktorlar asla tavsiye etmiyor azaltarak birakmayi ama Turkiyede degisik anlayamiyorum okudukca boyle postlari
Mom4565 Taha_emir Aliskanliktan o acliktan degil 6aydan sonra beslenmeden uxuyabilir bebekler ve zaten dolu mide rahatsiz ettigi icin tavsiye etmiyor doktorlar arkadasiniz dayanamayip vermistir o yuzden birakmamistir
Taha_emir Mom4565 bizde ilk çocuklar tecrübesiz olduğumuz için doktora soruyoruz onlarda öyle söylüyor bilemedim onlarda yanlış bilgilendirirse daha kime ne diyeyim 😂
Mom4565 Taha_emir haklisin tabi ben Annelerin paylasumlarindan gordugun kadariyla yaziyorum asla yargilamak icin degil fakat bilgi az cocuk konusunda doktorlarda