elcn4139 aya kadar cok guzel uyurdu 9 da yatrdi 2 3 kere kalkardim bi ara 1 kere bile.kalktigi olurfu . simdi 12 oluyor yatmiyor 1 saate bir.uyaniyor.hele ilk yatirdigimda 5 dakkada bir uyaniyor salliyorim neden bozuldu boyle 6 aylik suan
Azyef elcn4139 benım kızda 6ay 12 günlük erken yatıyor onda sıkıntı yok çok şükürde dedıgınız gibi uyku sonrası uyanması ve gece uyanması arttı ben ıkı gündür 2 uykuya düştüm bırde böyle deneyeceğim
Secuuss elcn4139 bizde öyleyiz 3 gündür bugün 4 te kalktı 9 a kdr salladım en gec 9 da uyurdu bu saat oldu hala sallıyorum bırakınca uyanıyor gindğz uykuları felaket ama asla diş belirtisi yok damaklarda
Azyef elcn4139 sabah uyanıyor 2.45 ekledim sonrakıne 3 gece uykusuna 3.5 şimdilik iyi gidiyor bocalamadıda uyku belırtısıde göstermiyor saat aralıklarını açtım diye. Atak döneminde gösteriyor birde o kaynaklıda olabılır
mombeto elcn4139 diş dönemi çünkü uzun bir süre öyle gidiyor ara ara sonra bir bakıyorsun dişler çıkmış ☺️
tenceretavakuskana elcn4139 bende bılemıyorum altan😂bı haftdr duzen muzen yok kalmadı su saat oldu bı saat uyudu uyandı sabaha ancak uyur dıs donemınde bozuldu hala oyle 6 ay 5 gunluk ıns cabuk duzelır 🙇🏻♀️🥲